"La Gata": Sinopsis i 2. promo


Samo tri tjedna ostala su do premijere nove televisine telenovele La Gata, koja se priprema pod producentskom palicom Nathalie Lartilleux. Posljednja telenovela ove producentice, Corazon Indomable, postigla je nevjerojatan planetarni uspjeh. A istu tu telenovelu, hrvatska publika može počet pratiti na programu Doma TV od sljedećeg petka(18. travnja) pod nazivom Divlja u srcu, kada će se emitirati prva epizoda u 18:15 h. Protagonosti nove telenovele, La Gata su Maite Perroni i Daniel Arenas. Lijepa Maite se vraća nakon 2 godine odsustva, te čak dva neuspjeha u nizu, dok se Kolumbijac, nakon što je postigao veliku slavu sa spomenutom Corazon Indomable, ponovno okušao s istom producenticom, iako je imao ponude drugih producenta, kao primjerice Nicandra Díaza Gonzaleza. U nastavaku Vam donosimo sinopsis i drugi promo.




Esmeralda, La Gata(Maite Perroni), 12-godišnja djevojka je, koja živi na smetlištu u bijednim uvjetima. Još prije, Esmeralda se sprijateljila s, sad 15-godišnjim Pablom(Daniel Arenas), koji joj je totalna suprotnost. Naime, mali Pablo je bogat i voljen u društvu, ali svejedno, to ga nije spriječilo da se sprijatelji s nesretnom djevojčicom te da je brani od izrugivanja druge djece. Pablo suosjeća s Esmeraldom, i strašno ga smeta činjenica da gospođa Rita(Pilar Pellicer), koja je odgojila Esmeraldu i Centavita(Pierre Louis), tjera Esmeraldu i Cantavita da idu prositi za šačicu hrane. Gđa. Rita čuva samo svoju unuku Inés(Alejandra Robles Gil) te se prema njoj odnosi kao prema kraljici. Inés je kćer od Tilica, Ritina sina koji izdržava zatvorsku kaznu zbog počinjenog zločina.
Esmeralda odrasta kao kakva životinjica, ali svejedno, i dalje je slatka i simpatična i veoma jedinstvena djevojka, iako je prisiljena boriti se s mnogim životnim nedaćama. Kada Pablo sazna da Esmeralda ne zna ni čitati niti pisati, zadaje sam sebi zadatak da je tome nauči, no sve uz uvjet da njegova majka Lorenza(Laura Zapata) ne sazna. Lorenza već duže vrijeme želi da Pablo, kad naraste, oženi Monícu Lascuraín(Paloma Ruiz de Alda), koju je Lorenza odgajala kao nećakinju i koju smatra jedinom ženom dostojnom svoga sina... 

PROMO #2

Premijera telenovele La Gata zakazana je za 05. svibnja u 16:15 h.
_________________________
PRATITE NAS NA Facebooku & Twitteru

Nema komentara

Pokreće Blogger.