Tanya Vazquez izbačena iz "Quiero Amarte"!


Lijepa meksička glumica, Tanya Vasquéz, izbačena je iz telenovele Quiero Amarte, i to upravo  na vrhuncu snimanja, u posljednjim scenama u kojima se pojavljuje njezin lik 'Carolina', koja je najbolja prijateljica protagonistice 'Amaye', koju tumači Karyme Lozano. Kao razlog otpuštanja, mediji navode činjenicu da je Tanya obojala kosu u totalno drugačiju boju od njezina lika, bez suglasnosti produkcije telenovele. Mediji također prenose da joj je produkcija dala priliku da vrati prijašnju boju kose, što je glumica odbila, na što joj je produkcijski tim Quiero Amarte uzvratio otkazom! Umjesto nje, posljednje scena 'Caroline' odigrati će Jessica Salazar. Navodno se Vasquéz i prije ovog sukobljavala s produkcijom, a ovo je očito bila kap koja je prelila čašu...

Jessica je već preuzela Tanyinu ulogu


Telenovela Quiero Amarte završava 01. lipnja.

___________________
PRATITE NAS NA Facebooku & Twitteru

Broj komentara: 5:

  1. Ok, ovo je malo glupavo. Doduše, znam da je u brazilskoj "Amor a vida" (ako se ne varam) bilo jedan ženski lik koji je bolovao od raka, pa je producent zamolio glumicu da se obrije, no kako ga je odbila, on je ubio njezin lik.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tko zna, ako je istina da je i prije bilo sukoba između nje i produkcije, možda je produkciji više dozlogrdilo to njeno ponašanje, pa je ispalo tako kako jest... Ali zbilja joj ovo nije trebalo! Još je ostalo vrlo sitno do kraja snimanja. Zar se nije mogla par dana strpiti?

      Tanya je rekla da će uskoro izaći sa svojom izjavom, pa ćemo pričekati da vidimo što će reći.

      Izbriši
    2. Pa baš to! Ionako se bliži kraj snimanja, mogla je otrpiti još malo s tom jednom bojom kose. Ne bih se čudila da je to išla namjerno isprovocirati, ali opet... kakve koristi od toga? Ionako ju dugo nismo vidjeli (barem ja) i ovo bi joj se moglo odraziti na daljnji rad jer će ju svi smatrati neprofesionalnom.

      Izbriši
    3. Znaš što? Ja mislim da se iza ovog razloga, bojanja kose, krije nešto više... To mi je preglup razlog da bi je otpustili i onda trošili vrijeme na traženje nove glumice, tjedan-dva pred završetak snimanja. Nema logike!

      Izbriši

Pokreće Blogger.