"La Malquerida": Sinopsis i preostali promo-materijali

Slika sa sinoćnje prezentacije
Vrlo malo vremena ostalo je do finala telenovele "Quiero Amarte", odnosno, početka telenovele "La Malquerida". Sinoć je telenovela prezentirana, a danas je izašao i sinopsis, kojeg Vam obrađenog i prevednom donosimo u nastavku:
______________________
Nakon iznenadne smrti njenog muža(Marcelo Cordoba), Christina(Victoria Ruffo), nađe se u velikim problemima. Naime, imanje je zapalo u velike dugove, te se u toj, naizgled bezizlaznoj situaciji, Christina odlučuje na drastičan potez - prodat će imanje, iako joj to uzrokuje neopisivu bol jer će izgubiti muževo nasljedstvo. Taj trenutak pojavljuje se on... Esteban(Christian Meier), radnik na imanju, koji joj nudi svoju bezuvjetnu pomoć, s ciljem da imanje krene naprijed te se oslobodi velikih novčanih problema. 
Malo-pomalo, Christina i Esteban uspjevaju "gurnuti" imanje naprijed, ulažući velike napore i mnogo vremena... Upravo je to toliko vrijeme provedeno zajedno uzrokovalo da se između njih rodi ljubav. No, Christinina kćer, koju je dobila u braku s preminulim mužom, Acacia(Ariadne Díaz), opire se vezi i odbija prihvatiti Estebana za "novog oca". Njoj je rana, koju joj je uzrokovala prerana očeva smrt, još svježa. Uvidjevši da ne može ništa učiniti, Acacia teži ka bjegu s imanja. U tome joj "pomažu" baka i djed, koji nagovaraju Christinu da djevojčicu puste da živi s njima. Shvaćajući da Acacia nikad neće prihvatiti Estebana kao oca, Christina daje svoj pristanak...
Prolaze godine i godine...
Jedne noći, Acacia se vraća na imanje. Nekad prkosna djevojčica danas je prekrasna žena, u pravom smislu riječi. Ne prepoznavši je, Esteban joj se predstavi kao gazda imanja, na što mu ona prkosno i drsko odgovori da je gazdarica jedino Christina, Rivasova udovica, odnosno, njezina majka. Esteban tada shvaća tko je pred njim, ali, ono što ne shvaća jest to da je taj trenutak promijenio sve...
Esteban ponovo pokušava zadobiti ljubav, odnosno, poštovanje od Acacie. No, Acacijina odbijanja, u njemu će promijeniti tip ljubavi koju osjeća prema njoj. Naime, od početne ljubavi oca prema kćeri, njegova ljubav prerast će u ljubav muškarca prema ženi.
Povratak Acacie na imanje, budi želju i požudu prema djevojci u Manuelu(Brandon Peniche), starom njenom prijatelju iz djetinjstva. Igrom slučaja, Acacia jednog dana upoznaje Ulisesa(Mane de la Parra), koji se baš u tom trenutku sukobljavao s Estebanom. Vidjevši da ima još netko kao ona, u smislu da se sukobljava s Estebanom, Acacia prema Ulisesu počinje osjećati iznimno poštovanje i naklonost, što se, s vremenom, pretvori u ljubav. 
No, jednog dana, Ulises bestraga nestaje iz Acacijina života, dok je ona s vremenom popustila te se zbližila s Estebanom. I upravo ta bliskost uzrokuje da i ona počne osjećati zabranjenu ljubav prema očuhu, zbog čega odlučuje "stati na rep" svojim osjećajima, te objavi da se udaje za Manuela!
Esteban je zbunjen; a sva ona ljubav koju je osjećao prema Christini, pretvorila se u ogorčenje, bol i nemoć jer ne može imati Acaciu. 
Samo iskrena i istinska ljubav može sreću vratiti na imanje "La Benavente", te mir i sklad u srca Acacie i Christine, za razliku od strasti koja zasljepljuje, ubija, uništava, te od jedne voljene žene može učiniti... Nevoljenu(La Malquerida)!
______________________________


I jedna zanimljivost za kraj: telenovela "La Malquerida" je prva telenovela koja se radi po nekom djelu koje je primilo Nobelovu nagradu za književnost. Producent Jose Alberto Castro izjavio je da o ovom književnom djelu već petnaest godina razmišlja kako ga prenijeti na male ekrane.
______________________
PRATITE NAS NA Facebooku Twitteru

Nema komentara

Pokreće Blogger.