Novi sukobi u “Quiero Amarte”


Sukobima i zavrzlamama povezanima s telenovelom “Quiero Amarte” ne nazire se kraj! Iako su snimanja završila prije par dana, i kako je to uobičajeno s televisinim telenovelama, trebao bi se snimiti specijal za jutarnju televisinu emisiju “Hoy”, ali ni od toga ništa! Što je točan razlog, još uvijek nije poznato, ali naveliko se šuška da je razlog otkazivanja specijala upravo nategnuti odnos između protagonista Karyme Lozano i Cristiana de la Fuentea. No, izgleda da Karyme nije jedina koja ima problema s De la Fuenteom. Naime, prije par dana izbio je sukob između dotičnog Čileanca i producenta Carlosa Morena. O čemu se točno radi izvjestio je dnevnik “Basta”:

El viernes pasado Cristián solicitó a la producción un permiso para ausentarse desde ese día hasta el domingo. Se le explicó que en esta ocasión no se le concedería debido a que estamos terminando la historia y nadie puede ausentarse pero él no lo entendió y montó en cólera, gritoneó y pidió hablar con el productor.

Prošli petak Cristian je tražio dopuštenje od produkcije da se udalji sa snimanja od tog dana pa sve do nedjelje. Objašnjeno mu je da u ovim uvjetima nije moguće udaljavati se, budući da završavamo snimanja i nitko nije mogao otići, ali on nije shvatio. Razbjesnio se, stao vikati i tražiti da razgovara s producentom. 

Kad je producent došao, počeli su problemi i De la Fuenteove žalopojke:

Carlos escuchó todas las quejas de Cristián: ´que estaba harto del ritmo de las grabaciones, que estaba muy cansado, que el contrato que él había hecho era para finalizar las grabaciones meses antes y que él no tenía la culpa de que La Mal Querida no estuviera lista para entrar al aire, que él ya tenía programada la filmación de su película y el alargamiento de las grabaciones le estaba estropeando sus planes´. Cristián se portó muy grosero con el productor”.

Carlos je slušao sve Cristianove žalopojke: "da mu je bilo dosta snimanja, da je vrlo umoran, da su napravili ugovor u kojem je pisalo da će snimanja završiti mjesecima prije, te da on nije kriv što La Malquerida nije bila spremna na vrijeme, da je on imao datum početka snimanja svojeg filma. te da se produžavanje snimanja kosilo s njegovim planovima. Cristian je bio vrlo drzak prema producentu" - rekao je izvor.

Što mu je producent odgovorio?

"Carlos le reclamó a Cristián todas las concesiones que le han dado, los permisos para ir a Miami a arreglar documentos o festejar su cumpleaños, él también se dijo cansado de tener que acordar sus horarios para que el actor estuviera a gusto y finalmente le dijo que estaba muy decepcionado porque estaba comprobando que todas las cosas que se han dicho de él y su carácter grosero son ciertas".   

Carlos je Cristianu predbacio sve pogodnosti koje su mu omogućili; dopuštenja da ide u Miami srediti dokumentaciju, ili pak ići proslaviti rođendan. Također je izjavio da je on umoran zbog toga što je svoje satnice morao prilagođavati kako bi to glumcu bilo po volji, i na kraju je izjavio da se osjeća vrlo razočarano jer je shvatio da sve što se govorilo o njemu(glumcu) i njegovom bezobraznom i drskom karakteru bilo istinito.

Podsjećamo, “Quiero Amarte” nije prva suradnja dotičnog glumca i producenta. Već prije surađivali su i na “Prkosnoj ljubavi” kada se također govorkalo o teškom karakteru glumca. Neki izvori tvrde da je De la Fuente također pravio probleme i na setovima “Corazón Salvaje”, telenoveli iz 2009. godine koju je producirao Salvador Mejia Alejandre.

De la Fuente, Silvia Navarro i producent Moreno u telenoveli "Prkosna ljubav"

_______________________________
PRATITE NAS NA Facebooku & Twitteru

1 komentar:

  1. Bye bye Cristian. Nakon ovoga sigurno više NIKAD neće dobiti ulogu na Televisi, osim ako ga neki mazohistični producent ne uzme.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.