"Osveta ljubavi" dobiva novu verziju


Jedna od najuspješnijih telenovela američkog Telemunda u povijesti, telenovela Osveta ljubavi("Pasión de Gavillanes") dobiva uskoro novu verziju. Nova vezija, čiji naziv trenutno glasi Tierra de Reyes, još nema niti jednog potvrđenog glumca. 

Ovaj mjesec održavat će se kastinzi za uloge, a Telemundo Studios Miami snimanja ove telenovele započinje u rujnu. Telenovela bi trebala zamijeniti Reina de corazones, koja u lipnju ili srpnju debitira u SAD-u, u terminu od 20:10 h. Originalnu priču Julia Jimeneza, 2003. godine protagonizirali su Mario Cimarro i Danna Garcia.

Televisa ju je preradila 2008. godine, a njihovu verziju Fuego en la sangre protagonizirali su Adela Noriega i Eduardo Yañez. Radio ju je producent Salvador Mejia, i ona je njegov posljednji uspjeh u horario estelar-u.

___________________
PRATITE NAS NA Facebooku & Twitteru

1 komentar:

  1. Dosadno,Pasión de gavilanes ima već 3,4 verzije (remake-ova),zašto opet idu snimati jednu te istu telenovelu i onda se čude zašto im je gledanost serije katastrofalna,neka snime nešto novo i originalno,a ne samo remake remake-ova.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.