Adriana Louvier je protagonistica "Yo no creo en los hombres"!


Nakon dvije uzastopce odrađene negativke na Televisi, meksička glumica Adriana Louvier došla je i do svoje prve protagonstičke uloge u karijeri. Naime, lijepa i talentirana glumica dobila je glavnu ulogu u novoj telenoveli "Yo no creo en los hombres", koju priprema producentica Giselle Gonzalez

Hrvatskoj publici Adriana je poznata po ulozi 'Esther' iz aztecine "Emperatriz", s Gabrielom Spanic u naslovnoj ulozi. Glumica je prije dvije godine s Aztece prešla na Televisu, gdje joj je prva uloga bila zlobna 'Olga' u Castrovoj "Corona de lagrimas". Ove godine sudjelovala je i u telenoveli "Quiero amarte", čija je produkcija pokupila brojne kritike, jer su kritičari smatrali da njezin lik nije bio dovoljno iskorišten, i da je praktički bila dio scenografije.

Osim Adriane, potvrđena su sudjelovanja i sljedećih glumaca: Alejandro Camacho, Blanca Guerra, Rosa María Bianchí, Azela Robinson i Jorge Gallegos.

"Yo no creo en los hombres" započinje 1. rujna. Snimanja kreću kroz dva do tri tjedna. Telenovela će pokriti termin od 18:15 h, i to kao zamjena vrlo dobroj "El color de la pasion".

Nema komentara

Pokreće Blogger.