Ana Brenda vodi "Premios Juventud"!


Meksička glumica i pjevačica, nama savršeno dobro poznata Ana Brenda Contreras(26), voditeljica je ovogodišnje dodjele nagrada "Premios Juventud", najcool ljetne zabave, kako joj se često od milja govori. 

Svečana dodjela bit će upriličena 17. srpnja i to, već tradicionalno u Miamiu, na Floridi. Osim što je dobila ponudu da vodi dodjelu, i sama se nalazi u konkurenciji za jednu nagradu, i to "Chica que me quita el sueño", nagradu koju je već jednom osvojila, i to prije dvije godine za ulogu 'Ane Paule' u telenoveli "Zabranjena žena"("La que no podia amar"). 

Lijepa glumica i pjevačica prije dvije godine osvojila je ovu nagradu, iako se natjecala s kandidatkinjama poput Anahi ili pak Sandre Echeverrie



Ove godine Ana se u toj kategoriji našla zahvaljujući ulozi 'Maricruz Olivares/Maria Alejandra Mendoza', iz telenovele "Divlja u srcu", koju pratimo na programu Dome TV. 
Lice lijepe Ane, u ovim trenucima, jedno je od najpoznatijih u svijetu televizije na latino-području.

Osim Ane, sveprisutna Galilea Montijo, svojedobno članica meksičkog Big Brothera, također će biti voditeljica gala-večeri. Galileu publika poznaje po voditeljskim ulogama u zaista jako velikom broju projekata, a onaj koji joj je "stalan posao", jest voditeljstvo televisine jutarnje emisije "Hoy".


Nema komentara

Pokreće Blogger.