"La Gata" novi je meksički boom!


Nova telenovela producentice Nathalie Lartilleux, čini se, već je uspjela, ne samo ispuniti očekivanja, nego čak, kako se čini, poći istim putem kojim je kročila jedna od njezinih prethodnica, telenovela "Corazon Indomable", koja se emitira na Doma TV pod nazivom "Divlja u srcu". Već nakon nepunih mjesec dana, telenovela je prešla 20% gledanosti, dok se, za usporedbu, njezina prva prethodnica "Por siempre mi amor" kretala oko nekih 15% gledanosti u prosjeku, a sasvim je za očekivati da će gledanost telenovele "La Gata" još rasti. Dosad najviše što je "ubola" bilo je 22% gledanosti. 

Protagonisti "La Gata": Maite Perroni i Daniel Arenas
Zbog već velikog uspjeha, pojavili su se tračevi da se telenovela produživa na 350 polusatnih epizoda, odnosno, po nama poznatijim mjerilima, 175 epizoda. Telenovelu protagonizira Maite Perroni, koja ponavlja veliki uspjeh koji je ostvarila 2008. godine s "Cuidado con el angel", odnosno, "Oprezno s anđelom", a zbog kojeg se našla na meti kritika jer, prema nekima, glumica ponovno igra istu ulogu. Maitin partner u "La Gata" je kolumbijski glumac Daniel Arenas, kojeg trenutno gledamo na Doma TV u telenoveli "Divlja u srcu", kojoj je protagonist 'Octavio'. Negativce igraju Laura Zapata i Jorge Poza, a uskoro im se priključuje i Monica Sanchez. Osim njih, u telenoveli glume i Erika Buenfil, Manuel Ojeda, Pilar Pellicer, Pierre Louis i dr.

4 komentara:

  1. Ne znam što misli Nathalie, ali 175 epizoda je previše za ovakav trešeraj u kojem je glavna nakon 25 epizoda rodila klince.

    OdgovoriIzbriši
  2. sami da ovo Doma ne uzme,dvije serije na isti kalup za redom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dovoljne su ti tri klinke koje će svakodnevno na FBu ostaviti barem 5 poruka Domi za otkup i oni će otkupiti. Nažalost.

      Izbriši
  3. Prestala sam gledati,ali čitam sadržaj na esmas i mislim da radnja ide dosta brzo,a što mi je najbolje od svega je to što je glavna junakinja rodila već u 15.epizodi,praktički na samom početku serije i moram reći da je to najbrže rađanje u povijesti telenovela koje sam vidjela jer u telenovelama koje sam dosad gledala glavne junakinje su obično rodile negdje na polovici ili čak pred sam kraj serije,a ovdje,kako je krenulo,djeca glavne junakinje će do kraja telenovele završiti školu,zaposliti se i otići u mirovinu.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.