"Lo Que La Vida Me Robó" ruši rekord na Facebooku!


Trenutna televisina telenovela estelar, "Lo Que La Vida Me Robó" srušila je jedan rekord. Naime, u pitanju je broj fanova, odnosno like-ova na društvenoj mreži Facebook. Dotična telenovela na Facebooku je skupila preko 1.500.000 fanova, postavši prva telenovela u povijesti kojoj je uspjelo prijeći brojku od 1.500.000 fanova na toj društvenoj mreži.


Osim što postiže vrlo visoke postotke gledanosti u Meksiku, telenovela je najgledanija i u SAD-u, kao i u Rumunjskoj. Osim te dvije države, uz još, naravno, mnoge druge, telenovela se emitira i u susjednim nam državama Sloveniji te Mađarskoj.

Telenovelu producira Angelli Nesma Medina("Abismo de pasion", "Ljubav na kocki", "Za tvoju ljubav", "Ljubav bez granica", "Maria la del Barrio"), a protagoniziraju je Sebastian Rulli i Angelique Boyer. Negativce igraju Luis Roberto Guzmán, Daniela Castro i Sergio Sendel. U Meksiku telenovela završava 27. srpnja pri brojci od gotovo 200 epizoda, a dan kasnije, na njezino mjesto, u glavni termin upada "Hasta El Fin Del Mundo", producenta Nicandra Díaza Gonzáleza. 

Ono što svakako valja istaknuti i odati priznanje ekipi koja sudjeluje na bilo kakav način u nastajanju telenovele jest to da je "Lo Que La Vida Me Robo" uspjela vratiti visoku gledanost glavnom televisinom terminu, poslije najneuspješnije telenovele u povijesti istog termina, "La Tempestad", nama poznatije kao "Oluja u srcu".

1 komentar:

  1. Pa i zaslužili su to po svakom pitanju... ali isto mi je prava verzija ove serije u srcu.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.