Nova imena za "La sombra del Pasado"


Kako smo već u nekoliko navrata pisali, producentica Maria Patricia Lopéz de Zataraín bacila se na preradu telenovele "El Manantial", televisinog hita iz 2001. godine. Ista telenovela poznata je i hrvatskoj publici i to pod nazivom "Izvor", koja se svojedobno emitirala na Prvom programu HTV-a. Tu verziju protagonizirali su Adela Noriega i Mauricio Islas. Novi protagonosti iste priče, koja zasad nosi naziv "La sombra del Pasado" još nisu poznati. Ali zato, internetom kruže glasine da su neka imena već potvrđena, iako se telenovela još uvijek nalazi u fazi predprodukcije i kastinzi još uvijek traju, a ona su:
  • Alejandra Barros(i to, navodno, čak uloga koju je D. Romo tumačila 2001. god., glavna negativka!)
  • Alfredo Adame i
  • Manuel "El flaco Ibanez"
Također, Fabiola Guajardo, Tania Lizardo, Pablo Cruz, Michelle Renaud, Magda Karina i Ana Isabel Torre još uvijek odrađuju kastinge s namjerom da si osiguraju svoje mjesto u ovoj produkciji koja bi za lokacije mogla koristiti mjesta lijepe meksičke savezne države Colime. Telenovela bi, kako sada stvari stoje, trebala ući na mjesto telenovele "La Malquerida", i to negdje u mjesecu studenom. Za glavnu žensku ulogu najviše se spominju Ana Brenda Contreras i Livia Brito.

4 komentara:

  1. Uuuuuuu, Ale kao negativka! Me gusta muchissimo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Woow!Alejandra Barros kao moguća glavna negativka,jako zanimljivo,jer sam ju dosada gledala samo u pozitivnim,glavnim ulogama (Ukleta Mariana,Skrivena istina) i malo sam ju gledala kao Julianu u Quiero amarte gdje također imala pozitivnu ulogu.

    OdgovoriIzbriši
  3. samo da se pojavi neka treća glumica jer su mi Ana Brenda Contreras i Livia Brito bezveze.

    OdgovoriIzbriši
  4. Fabiola Guajardo glumi u Yo no creo en los hombre,ne sjećam se imena glavnog muškog lika,ali znam da će se glavna junakinja ovdje zvati Aldonza,užas,gluplje i ružnije ime nisu mogli naći,čak mi je i Fiorella (Livia Brito) iz Muchacha italiana viene a casarse 100 puta ljepše nego ovo,grozno ime su odabrali za glavnu junakinju,ali koilko se sjećam,mislim da će glavni junak imati dobro neko ime.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.