Poznat datum premijere "Yo no creo en los hombres"


Nova telenovela producentice Giselle Gonzalez, "Yo no creo en los hombres", na Canal de las Estrellas započinje prvog dana mjeseca rujna. Telenovela će okupirati termin koji će joj, dan prije, u velikom nedjeljnom finalu u trajanju od dva sata, prepustiti telenovela "El color de la pasion", telenovela bivšeg Gisellinog poslovnog suradnika Roberta Gómeza Fernándeza. 

Kako smo već pisali, za protagonisticu ove telenovele, koja će, kako to god čudno zvučalo, praktički biti original, jer se već duže vrijeme priča da je jedino što je zadržano iz istoimenog originala iz 1991. godine su imena likova, odabrana je Adriana Louvier. Njezin partner još uvijek nije poznat, no nagađa se da bi on mogao biti izabran između Davida Zepede, Gabriela Sota, Mauricia Henaa, Ricarda Franca, Alejandra Estrade i Alejandra Garcíe.




Adriana Louvier na probama.

Snimanja započinju kroz tjedan-dva. Dotad će nam biti poznata u potpunosti glumačka postava "Yo no creo en los hombres", za čije su glavne negativce odabrani Flavio Medina i Blanca Guerra. U telenoveli sudjeluju i Alejandro Camacho, Fabiola Guajardo, i vrlo vjerojatno, Lenny de la Rosa.

3 komentara:

  1. Pa već ste u prvom članku napisali da počinje 1.rujna i kada započinju snimanja,znači da je datum odavno poznato,pa ovo nije nikakva novost.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zašto uvijek Zepeda i Soto? Pa imaju toliko glumaca na lageru, a ovi s Televise biraju dva najveća antitalenta.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.