"El Color De La Pasión" od listopada na HRT-u!



Poznata je nasljednica telenovele "Znaj da te volim" na HRT 1! Prema pisanjima EMDT portala, radi se o telenoveli "El Color De La Pasión", nastaloj ove godine i koja se još uvijek emitira u Meksiku.
Službeni poster
Telenovela ostvariva vrlo zadovoljavajuće postotke gledanosti u svom terminu(18:15 h). Protagoniziraju je Esmeralda Pimentel i Erick Elías. Glavnu negativku, koja prema nekim mišljenjima, krade telenovelu, igra Claudia Ramirez koja se ovom ulogom vraća na Televisu poslije, čak šesnaest godina izbivanja. Od ostalih uloga, valja spomenuti Helenu Rojo, koja igra majku protagonista i Renéa Stricklera, koji igra ulogu protagonističina oca.

Protagonist Erick Elias, glavna negativka Claudia Ramirez, protagonistica Esmeralda Pimentel i producent Roberto Gomez Fernandez
Telenovela će imati oko 120 epizoda. U Meksiku, kraj joj se predviđa za zadnji dan kolovoza, odnosno 31.-og, dok bi se prva epizoda telenovele "El Color De La Pasión" u Hrvatskoj trebala emitirati 14. listopada. Ova telenovela treća je u nizu iz kasnoposlijepodnevnog termina od 18:15 h, na Canal de las estrellas.


1 komentar:

  1. uffffff, 14.10. tko će to dočekat :( već mi je dosta Natalije i njezinih jadikovanja

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.