"La Sombra del Pasado": Lyle i Renaud protagonisti; Susana González u glumačkoj postavi


Nakon nekoliko tjedana nagađanja, konačno su potvrđeni protagonisti novog Televisinog proizvoda, koji će svjetlo dana ugledati u jesen ove godine. Radi se o projektu "La Sombra del Pasado", kojeg priprema producentica MaPat. Za protagoniste istog, potvrđeni su Pablo Lyle i Michelle Renaud

Oboje njih, debitirat će u ovako važnim ulogama, s tim da je Lyle već imao protagonico, ali onaj juvenil(mladi) u neslavnoj "Por siempre mi amor". Osim njih dvoje, potvrđeni su i Susana González i René Strickler



Kako se već i prije nagađalo, glavnu negativku, odnosno, majku protagonista(lik Daniele Romo iz 2001. godine) odigrat će Alejandra Barros. Njezina muža igra Alexis Ayala. Mlađa negativka(lik Karyme Lozano iz 2001. godine) pripala je u ruke Thelme Madrigal.

Alejandra je ove godine sudjelovala u telenoveli "Quiero Amarte", a hrvatskoj je publici ostala u sjećanju kao "Ukleta Mariana".
Snimanja telenovele, kako je planirano, započeti će sredinom kolovoza. Radnja "Izvora" u novom ruhu odvijat će se na planinama Sierra Norte de Puebla, u saveznoj državi Zacatlán. Datum premijere još uvijek nije poznat, jedino se zna da ulazi u program tijekom studenog, kao zamjena vrlo neugodnom iznenađenju, telenoveli "La Malquerida", u terminu od 19:15 h.



Sierra Norte de Puebla, mjesto odvijanja radnje

Nema komentara

Pokreće Blogger.