Carlos Moreno s obradom "Cuna de Lobos" u 2015. godini?


Nakon što mu se posljednja telenovela "Quiero Amarte" i nije baš proslavila u Meksiku, njen producent Carlos Moreno Laguillo već razmišlja o novom projektu, koji će u 2015. godini doći na Canal de las Estrellas. Za novu Morenovu telenovelu, kao i za posljednje četiri, rezerviran je ranovečernji termin od 19:15 h

Puno stvari nije poznato, no, priča se da Moreno "opako" razmišlja o preradi velikog hita iz 1986. godine, telenovele "Cuna de Lobos", jedne od najuspješnijih u povijesti na meksičkom tlu. Naravno, onima malo upućenijima, odmah se nameće sljedeće pitanje - Tko je nasljednica velike i nezaboravne Marie Rubío i njezine 'Cataline Creel'? 

Nema sumnje, radi se o jednoj od najvećih i najlegendarnijih negativki u povijesti telenovela
Zaljubljenici u telenovele odmah su počeli davati svoja mišljenja i prognoze. Najviše glasova dosad su "skupile" Leticia Calderón i Diana Bracho, obje velike legende meksičke glumačke scene. No, u jednom meksičkom radijskom programu, rečeno je da je producentu Carlosu na pameti i velika Regina Torné, trenutno članica konkurentske Aztece.
Posljednja uloga Diane Bracho bila je upravo u "Quiero Amarte", gdje je igrala ulogu glavne negativke 'Lucrecie'
Leticia Calderón kod Morena je odigrala veliku ulogu, u telenovelu "U ime ljubavi", gdje je, kao negativka 'Carlota' doslovno ukrala telenovelu. 
Inače, i Leticiji je posljednja uloga bila u još jednoj Morenovoj telenoveli, "Prkosnoj ljubavi"

Reginu Torné, hrvatska publika je upoznala kao nezaboravnu 'Loreto' u telenoveli "Vatreno nebo" 
Nova telenovela Carlosa Morena, bila koja bila na kraju, dolazi u drugoj polovici 2015. godine, a prije njega, u terminu od 19:15 h, prvo će završiti Castrova "La Malquerida", zatim MaPatina "La Sombra del Pasado" i naposljetku nova originalna telenovela Rosy Ocampo - "Secretos de Verdad", s tim da je navodno Ocampo još u dvojbi između nove humoristične telenovele, koja bi možda čak mogla ići i nakon Osorieve "Mi corazon es tuyo", te ove, već spomenute originalne, koju piše Maria Zarattini.

Koja je vaša favoritkinja? Leticia, Diana ili Regina? Ili možda pak neka druga?

Broj komentara: 7:

  1. Leeeeeeeeeeeeeeeeeety

    OdgovoriIzbriši
  2. Leticia naravnoo mada je regina isto predobra

    OdgovoriIzbriši
  3. Iako je prošlo dosta puno od ove telenovele,opet je remake,kad će više napokon snimiti novu i originalnu telenovelu,koja je bila posljednja originalna telenovela koju su snimili više se ne sjećam jer je bilo već previše remake-ova,a što je previše je previše,stvarno su već malo pretjerali s tim snimanjem prerada i remake-ova starih i već viđenih telenovela

    OdgovoriIzbriši
  4. La Tempestad?? El color de la pasion?? Nije ti palo na pamet??

    OdgovoriIzbriši
  5. Da je živa,mislim da bi Alma Muriel bila idealna za ulogu okrutne Cataline jer je savršeno odglumila također okrutnu,posesivnu,ljubomornu i izopačenu Leonardu u telenoveli Ljubav bez granica koja je meni jedna od omiljenih negativki iz telenovela.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.