Altair Jarabo i David Zepeda protagonisti "Más Canija Qué Ninguna"?


Posljednja dva dana, strani portali i forumi puni su vijesti o novoj telenoveli koju će producirati Rosy Ocampo, a koju piše Maria Zarattini. Riječ je o, nekad prije "Secretos de Verdad", a sada - "Más Canija Qué Ninguna". Naravno, radi se samo o trenutnim, odnosno radnim nazivima. 

Protagonisti su, iako telenovela neće započeti prije travnja/svibnja 2015. godine, izgleda već definirani. Naime, radi se o Davidu Zepedi, kome je ovo već treća suradnja s producenticom Ocampo("La fuerza del Destino" 2011. god., "Mentir para Vivir" 2013. god.), i Altair Jarabo, kojoj će ovo biti druga suradnja s dotičnom producenticom, nakon "Mentir para Vivir". Osim spomenutog dvojca koji će biti protagonisti, u telenoveli će jako važnu ulogu imati i Mark Tacher! Nagađa se da bi mogao biti glavni negativac. 

Telenovela će ići u terminu od 19:15 h, nakon što završi "La Sombra del Pasado", koja tek treba započeti 10. studenog, na mjesto trenutnog neuspjeha - telenovele "La Malquerida". Tako će Altair, nakon naganjanja Zepede kroz čak dvije svoje posljednje telenovele, konačno ga i "uhvatiti". Treća sreća.

3 komentara:

  1. Ajd da i ovo čudo prirode vidim - da je Altair protagonistica. Podcjenjena po mom mišljenju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa jel nije trebo Jaime Camil glumit

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaime se vezao uz potencijalnu komediju koja je trebala nakon MCET ići. No, u međuvremenu, Larrosa je izgleda dobio dopuštenje za svoju telenovelu, tako da je Rosy kao završila u 19:15 h. Za nju je Maria Zarratini pisala original, no prema onom što se zadnje piše, Rosy neće producirati taj original, već neku drugu priču s elementima humora. Ali opet, tko će ga znati... David je izjavio da će jedan anđeo, koji je u njega uvijek vjerovao, producirati sljedeću telenovelu. A sjeti se, Rosy mu je dala prvi protagonico u Televisi, a zatim je dvije godine poslije, opet to učinila.

      Izbriši

Pokreće Blogger.