"Boja strasti" kreće 15. listopada!


Konačno je i sa sigurnošću utvrđen datum početka nove televisine telenovele "El color de la pasión", čija je prava za emitiranje otkupila Hrvatska radio-televizija. Telenovela je jednostavno prevedena, identično originalnom nazivu - "Boja strasti". 


Telenovelu protagonizira Erick Elías, kojeg znamo iz "Oluje u raju" gdje smo ga najvjerojatnije i najbolje upoznali. Osim te telenovele, Elías je ostvario manja sudjelovanja i u "Cigankama", "U ime ljubavi" te u "Ljubav bez predaje". 


Partnericu mu igra Esmeralda Pimentel, kojoj je ovo protagonistički debi. Nju, nažalost, nismo mogli vidjeti u tako velikom broju telenovela jer se one, pukom (ne)srećom nisu emitirale na hrvatskim televizijama. Jedina telenovela gdje smo je vidjeli bila je "Znaj da te volim", gdje je sudjelovala samo u prvih 60-ak epizoda.


Glavnu negativku igra maestralna Claudia Ramírez. Uloga 'Rebecce Murillo de Gaxiola' označila je njezin povratak Televisi nakon čak šesnaest godina izbivanja i njezine posljednje uloge, protagonistice "Te sigo amando"(na temelju koje je nastala "Zabranjena žena"). Inače, za ovu ulogu do posljednjeg trenutka u igri je bila i Azela Robinson.


Treba li ovog gospodina sa slike uopće posebno predstavljati? Ili možda samo da pobrojimo zaista veliki broj telenovela u kojima je sudjelovao Rene Strickler? Krenimo od prve: "Pravo na rođenje", "Ukleta Mariana", "Zrela ljubav", "Ljubav bez granica", "Opijeni ljubavlju", "Oluja u raju", "Oprezno s anđelom", Prkosna ljubav" i trenutno na Domi TV u "Divlja u srcu". Zavidno velika brojka. Za ulogu 'Alonsa Gaxiole', René je izjavio da je za nju odradio najteži casting u svojoj bogatoj karijeri. 'Alonso' je otac protagonistice telenovele "Boja strasti".


Za razliku od prethodnog gospodina, Eugeniu Cauduro hrvatski gledatelji nisu imali prilike gledati u velikom broju telenovela. Tek u: "Ljubav nema cijene", "Moja voljena" i u "Oluja u raju", gdje je, kao i Strickler, imala gostujuću ulogu. Njezin lik u telenoveli "Boja strasti" zove se 'Magdalena', i ona je teta protagonistice.


Helena Rojo također je jedna od nama jako dobro poznatih glumica. Mogli smo je vidjeti u "Oprezno s anđelom", "Istinska ljubav", "Pobjeda ljubavi" i "Pravo na rođenje". Helena je u telenoveli majka protagonista, a njezin lik zove se 'Milagros', te spada u negativce.


I posljedna glumica na koju se valja osvrnuti jest Ximena Romo. Nju nikad nismo mogli vidjeti u telenoveli, a ni Meksikanci, jer gđica Romo je u telenoveli "Boja strasti" ostvarila svoj glumački debi u telenovelama. I toliko je oduševila televisine čelnike, da joj je ponuđen ugovor, koji je mlada glumica ipak odbila, željeći ići u London na dodatna glumačka usavršavanja. U telenoveli, njezin lik zove se 'Nora', psihički vrlo rastrojena protagonističina sestra.

Telenovela započinje 15. listopada u 12:25 h!

Nema komentara

Pokreće Blogger.