TV Notas: "Televisa otjerala Güera Castra zbog droge i prijevare!"


Meksički časopis TV Notas na pomolu je "otkrivenja" novog skandala. Nakon što su početkom ove godine došli u posjed fotografija na kojima meksička glumica i pjevačica Lucero, licem zamrljanim krvlju(kao neki oblik "krštenja") pozira s mrtvom(ubijenom!) životinjom, danas u meksičku javnost plasiraju novi skandal! 

Naime, kako ovaj put donose na naslovnici, producenta José Alberta Castra, zvanog Güero, Televisa je otjerala jer je, navodno, revizijom njegovih projekata, otkrila novčane prevare! Osim toga, dotični časopis piše i da je, osim prevare, postojao još jedan razlog zašto su ga otjerali - droga!



2 komentara:

  1. Radi se o TV Notas, koji je napravio fotomontažu Lucerinih slika. Više vjerujem HR vladi nego njima.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ako je to istina,da su otjerali J.A.Castra zbog toga što piše,droge i prijevare,tko će preuzeti produciranje njegove nove telenovele La malquerida ili je snimanje završilo iako ne vjerujem?Meni je bio ok,kao producent,njegova omiljena telenovela mi je Sin pecado concebido (Ljubav bez grijeha,2001,Televisa),iako ima još odličnih njegovih telenovela (Rubí),Teresa mi je bila tako-tako,između dobre i loše jer je blijeda kopija od Rubí,a La que no podía amar mi je bila više dosadna,nego dobra ili loša

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.