"Vrtlog života": Poznat datum premijere!


Kako smo prije par dana prenijeli, Nova TV otkupila je prava na emitiranje najveće meksičke uspješnice 2014. godine, telenovele "Lo Qué La Vída Me Robó". Danas smo saznali i datum premijere...
Naime, Doma TV telenovelu pod nazivom "Vrtlog života" počinje emitirati od ponedjeljka, 13. listopada. Telenovela će ići po jednu epizodu dnevno i to od 17:25 h.
Trenutno taj termin pokriva druga epizoda telenovele "Oprezno s anđelom", međutim, nije poznato što će biti s njom, odnosno hoće li "Oprezno s anđelom" ići samo po jednu epizodu dnevno, ili će biti dodatnih izmjena programa s dolaskom jesenske sheme.

Nadolazeću telenovelu protagoniziraju Angelique Boyer i Sebastian Rulli. Njihova ljubav iz telenovele prenijela se i u stvarnost te su, nakon mjeseci šuškanja, prije par dana konačno i javno priznali da su zajedno. Negativce igraju Daniela Castro, Sergio Sendel i Grettell Valdez. Telenovela je bila iznimno uspješna tijekom svoga emitiranja u periodu između listopada 2013. i srpnja 2014. godine, s tim da je prva dva mjeseca imala vrlo prosječnu gledanost, čak na granici neuspjeha. No, s vremenom situacija se nevjerojatno popravila te je telenovela prelazila i preko nevjerojatnih 30% gledanosti.
"Vrtlog života" ima ukupno 197 epizoda
Da ponovimo, ponedjeljak, 13. listopada, 17:25 h, Doma tv! 
Vidimo se!

(uskoro pišemo više o telenoveli i likovima!)
_________________
članak prepravljen 02. listopada

Broj komentara: 5:

  1. Hoćeš li opet prevoditi trailer kao i za ECDLP?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Htjela sam, i ima već par dana kako tražim onakav tip trailera(koji se pravi posebno za prezentaciju), ali postoji problem. Naime, kada se serija prezentirala u Meksiku(tjedan prije premijere), došlo je do problema sa zvukom te taj trailer ima zvuk samo zadnje 2-3 minute, a sve ostalo, ima slike - nema tona! Mogu ja prevesti službeni trailer, ali ovaj trailer s prezentacije je uvijek milijun puta bolji. Ako uspijem nešto kombinirati(npr., izvaditi identične scene iz epizoda te ih slagati kako su u traileru složene), naravno da hoću!

      Izbriši
  2. Budući da Doma tv(još uvijek) nije prepravila svoj tv-raspored, ne bismo smjeli u potpunosti odbaciti mogućnost da "Vrlog života" započne tjedan dana kasnije, 13. listopada. No, jedno je sigurno - na jedan od ta dva datuma serija započinje. I to u 17:30 h! (duboke isprike ako se informacija o početku serije 6. listopada ipak ispostavi netočna)

    OdgovoriIzbriši
  3. La gata je otkupljena i trebala bi ići nakon CI u 18:20,potvrdili su na forum.hr.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma to su samo nagađanja, iako je zaista najizglednije da će tako i biti. Ipak je tu Maite protagonistica.

      Izbriši

Pokreće Blogger.