Ana Brenda i Jencarlos Canela u "Lo Imperdonable"?


Nakon što su se na jedno dobro vrijeme utišale glasine o novom projektu producenta Salvadora Mejie Alejandrea, danas smo opet dobili nove, odnosno, nastavak starih tračeva koji ponovno podižu prašinu. Naime, za novu telenovelu "Lo Imperdonable", spominju se najviše Ana Brenda i Jencarlos Canela!

U emisiji "Hoy", kojoj je protagonistica hita "Divlja u srcu", Ana Brenda Contreras bila gost, sama Ana je izjavila da želi negativku, i da već ima projekt. No, kako to obično kod Mejie ne može pa ne može bez cirkusa(dovoljno samo prisjetiti se odabira glumačke postave "La Tempestad"), ista ta Ana Brenda je poslije gostovala u radijskoj emisiji "Todo para la Mujer" i pričala također o "Lo Imperdonable", ali - u sasvim drugom tonu. Naime, njezine riječi i izjave upućuju da je već odabrana za protagonisticu.

Osim nje, i Jencarlos Canela boravi u prostorijama Televise, i to za isti projekt. Ni kod njega nije sigurno koju će ulogu(protagonist/negativac), budući da, navodno, odrađuje kastinge za obje. O "Lo Imperdonable", kako stvari stoje, jedino je sigurno da je Mejia producent. Ostalo: protagonisti, negativci, datum premijere, scenaristica, satnica, pa čak niti o obradi koje telenovele se radi(...) ništa nije poznato.

Nema komentara

Pokreće Blogger.