David Zepeda novi je protagonist "Hasta el fin del Mundo"!


Prije sat vremena, na konferenciji za medije, producent Nicandro Díaz González je potvrdio: Pedro Fernández napušta telenovelu "Hasta el fin del Mundo", i to, kako kaže, iz zdravstvenih razloga. Novim protagonistom postati će David Zepeda! 


Zepeda i producent Díaz na konferenciji
On će nastaviti gdje je stao Fernández, i neće dobiti svoj vlastiti lik. Naime, za lik 'Salvadora', kojeg je igrao Fernández pretpostavljalo se da će poginut, i to najvjerojatnije u automobilskoj nesreći, budući da je njegov lik u telenoveli profesionalni vozač automobilskih utrka, ali ipak do toga neće doći.

Datum ulaska Davida Zepede u telenovelu još uvijek nije poznat, no pretpostavlja se da bi kroz neka dva tjedna njegovo lice trebao početi tumačiti lik, te preuzeti protagonističku palicu, zajedno s partnericom Marjorie de Sousa.

Una foto publicada por David Zepeda (@davidzepeda1) el

2 komentara:

  1. LOLčina. Jest da je antitalent, ali mogli su Zepedu odmah otpočetka staviti, a ne mijenjati glumca usred serije. :P

    OdgovoriIzbriši
  2. ajoj ajoj, pročitala sam maloprije na People da Pedro izlazi iz novele i nadala sam se da je novinarska patka a kad ono, istina, joj taj David Z "mi nit smrdi nit miriše", nisam propustila ni jednu epizodu HFDM, i to najviše zbog Chavite Cruza koji mi je super lik, skroz drugačiji od inače kakvi budu glavni muški protagonisti u televisinim novelama, ne znam što sada, srcemi je slomljeno...

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.