Flash news: Vol. 3


Posljednji rezultati gledanosti, izjave glumaca, zbivanja na sceni, vijesti iz privatnih života... Sve to i više u današnjem Flash news: Vol. 3!

VRATILA SE NA PRVO MJESTO!
Telenovela "Hasta el fin del mundo" vratila se na prvo mjesto meksičkih najgledanijih telenovela trenutno! Uspjelo joj je to protiv "Mi corazon es tuyo", telenovele koja ide u slabijem terminu prije nje(sat vremena prije). Gledanost "Hasta el fin del mundo" iznosila je 25.2%, dok je ona od "Mi corazon es tuyo" iznosila 24.7%! Potpuni pregled gledanosti donosimo na kraju članka.
_________________________________________________________________________________

MEKSIKO: DANAS FINALE "Avenida Brasil"
Na meksičkoj TV Azteci, inače, jedinoj suparnici nedostižnoj Televisi, danas završava telenovela "Avenida Brasil", koja je stekla nevjerojatnu svjetsku slavu postavši najprodavanija brazilska telenovela u povijesti. Telenovela je bila vrlo uspješna(za Aztecine standarde) tijekom svoga emitiranja, a čak je i protagonistica njihove velike bivše suparnice "Lo que la vida me robó", Angelique Boyer priznala da joj se serija sviđa. "Avenida Brasil" će se oprostiti s prosječnom gledanošću od oko 10.13%, u koju su uračunate sve epizode do jučerašnjeg dana. Finale počinje od 19 h. Telenovelu će zamijeniti još jedna brazilska - "Rastros de mentiras".
_________________________________________________________________________________

NE DOPUŠTA DA JOJ SE LJUDI PRIBLIŽAVAJU?
Kolumnist časopisa "¡Basta!", Alex Kaffie, piše da meksička glumica kubanskog podrijetla, Livia Brito, ne dopušta ljudima da joj se uopće približavaju! Već se i prije pisalo kako mlada glumica izbjegava hodati ulicama da ne bi morala pozdravljati ljude, a neki dan, na snimanjima "Muchacha italiana viene a casarse" u Queretaru, Livia je naredila osiguranju da ni pod koju cijenu ne dopuste da joj se netko od mještana približi, da ih ne bi morala pozdravljati. Nedugo nakon toga, na forumima su počela ismijavanja i podrugivanja glumici, a mnogi forumaši se pitaju koja je to slava uspjela udariti Liviji u glavu, budući da uopće nije imala velikog uspjeha u karijeri, osim "De que te quiero, te quiero", koja je, kako se može iščitati iz pregleda gledanosti gdje se emitrala, uspjela jedino u Meksiku, iako je ostala tek na četvrtom mjestu po uspješnosti svih telenovela emitiranih u svom terminu...
________________________________________________________________________

POZNAT NASLOV PJESME
Glavna glazbena tema nadolazeće "Muchacha italiana viene a casarse" konačno je dobila svoje ime. Ono glasi: "Donde va nuestro amór"(Kamo ide naša ljubav). Otpjevat će je Laura León. Telenovela "Muchacha italiana viene a casarse" počinje se prikazivati za dva tjedna, od 20. listopada. Protagonisti su José Ron i Livia Brito.


________________________________________________________________________

SAD: "Mačka" POTUKLA "Nevoljenu"!
Univisionov termin od 22 h je u velikim problemima! Otkako je na program, u dotični termin, ušla telenovela "La Malquerida", gledanost termina spala je na povijesno niske grane. Osim toga, na suparničkom Telemundu, u istom terminu započeka je "Señora Acero" i to s velikim uspjehom. No, telenovela "La Gata" koja se emitira u 19 h, potukla je "La Malquerida" i to joj bježi s praktički udvostručenom gledanošću, te se pozicionirala na treće mjesto najgledanijih telenovela, trenutno na Univisionu. Osim dvostruke gledanosti u odnosu na telenovelu iz 22 h, "La Gata" je također udvostručila gledanost svoga termina. Naime, gledanost koju joj je ostavila prethodnica "De que te quiero, te quiero" iznosila je prosječno oko 5%, dok ju je "La Gata" podigla do 10.2%! 
________________________________________________________________________

 NA PRVOM MJESTU "iTunesa"!
Meksička glumica i pjevačica, nama predobro poznata Maite Perroni, sa svojim video-spotom za singl "Vas a querer volver", zauzela je prvu poziciju američkog iTunesa, u kategoriji "Top Latino Music Video"! Pjesma "Vas a querer volver" naslovna je skladba uspješne telenovele "La Gata", koju Maite protagonizira, a koja u ponedjeljak ulazi u svoja dva posljednja tjedna emitiranja u Meksiku, a u SAD-u postiže odlične rezultate gledanosti.
________________________________________________________________________


"Simplemente María 2015": DVIJE NOVE KANDIDATKINJE!
Producent Ignacio Sada Madero polako, ali sigurno se priprema za produkciju svoje sljedeće telenovele, obrade "Simplemente María" iz 1989. godine. Kako smo već pisali, pored spomenutih Ane Brende i Zurie Vege, dvije nove kandidatkinje počinju se "prozivati". Naime, radi se o Africi Zavali i Danni Garcíji. Telenovela dolazi poslije "Muchacha italiana viene a casarse" u termin od 16:15 h.

________________________________________________________________________


"NISAM TRUDNA, SAMO PUNO JEDEM!"
Meksička glumica Karyme Lozano, previše je dobila na težini posljednjih mjeseci, pa se čak potiho pričalo da je glumica trudna. No, Lozano je sve glasine o trudnoći opovrgnula, te izjavila da se jednostavno - udebljala! Pritom je nadodala da se udebljala iz razloga što je odlučila da se neće više uopće ograničavati u ničemu, a pogotovo ne u hrani. Još za vrijeme svoje posljednje telenovele "Quiero Amarte", mogli su se iščitavati komentari tipa da se glumica prvo trebala dovesti u red prije pojavljivanja u telenoveli, kojoj je bila protagonistica.
_________________________________________________________________________________

PONOVNO RODITELJI!
Jaime Camil i Heidi Balvanera, noćas su, po drugi put, postali roditelji. Nakon curice, Heidi je rodila dječaka, koji je dobio ime po svome ocu(s tim da osim očeva, nosi i majčino prezime). Dječak teži oko 3 kilograma i dug je 51 cm. 





________________________________________________________________________


MEKSIKO: GLEDANOST 2. listopada, Canal de las Estrellas
1. "Hasta el fin del mundo" 25.2
2. "Mi corazón es tuyo" 24.7
3. "La Malquerida" 17.6
4. "La Gata" 16.5
5. "Yo no creo en los Hombres" 15.4
6. "La fea mas bella" 12.4

Nema komentara

Pokreće Blogger.