HRT1: "Lado a Lado" nakon "Boje strasti"


Telenovela "Boja strasti" tek je započela, a zahvaljujući EMDT portalu, već znamo i njezinu zamjenicu. Naime, radi se o brazilskoj telenoveli "Lado a Lado", nastaloj između 2012. i 2013. godine. Radi se o, inače, 80. po redu, emitiranoj telenoveli u kasnoposlijepodnevnom terminu od 18 h, na brazilskom tv-kanalu Globo


Radnja telenovele nije smještena u sadašnjost, nego na početke 20. stoljeća. Protagoniziraju je Camila Pitanga, Marjorie Estiano, Lazaro Ramos i Thiago Fragoso. Telenovela broji tek 105 epizoda, a druga odlika koja ju krasi, jest osvajanje Emmy Internationala za najbolju telenovelu 2013. godine. Telenovela "Lado a Lado" trebala bi početkom travnja sljedeće godine započeti na HRT 1.

Tako se po završetku Televisine "Boje strasti", HRT odlučio za nepotpisivanje novog, odnosno produžavanje starog ugovora, kojeg još uvijek ima s tom meksičkom tvornicom telenovela. Radujete li se novitetu, a možda i novitetima(ako nakon ove uslijedi još brazilskih serija), ili ipak niste sasvim oduševljeni? Podijelite svoje mišljenje u komentarima!

4 komentara:

  1. dobro za promjenu mad bi bilo ljepo da prikazuju jednu meksicku jednu brazilsku kao nekad sto su radili

    OdgovoriIzbriši
  2. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    OdgovoriIzbriši
  3. Malo promjene dobro dođu. :)

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.