Odabrani protagonisti "Abrazame muy fuerte"


Producentica Angelli Nesma Medina odabrala je protagoniste za svoj budući projekt, trenutnog naziva "Que te perdone Dios". Radi se o Mark Tacheru i Zuriji Vegi. Njih dvoje već su surađivali u jednoj telenoveli, bila je to ovogodišnja televisina komična telenovela "Que pobres tan ricos". 

Zuriji ovo nije prva protagonistička uloga u karijeri. Još 2012. godine, protagonizirala je jednu od najuspješnijih telenovela i najvećih iznenađenja te godine, "Un refugio para el amor", a njezina druga protagonistička uloga bila je u spomenutoj telenoveli "Que pobres tan ricos". Za razliku od kolegice Vege, Tacheru će ovo biti prva protagonistička uloga u karijeri.

2000. godine, "Abrazame muy fuerte" protagonizirali su Fernando Colunga i Aracely Arambula
Telenovela "Que te perdone Dios" prerada je Mejijine "Abrazame muy fuerte". Prvi koji će je moći gledati neće biti Meksikanci, nego stanovnici Sjedinjenih Američkih Država, budući da je ovo projekt koji će Televisa prvo pustiti na Univisionu(SAD), a zatim nešto kasnije, na Canal de las Estrellas. Najvjerojatnije, radi se o zamjenici "Yo no creo en los Hombres", budući da je po svemu sudeći, projekt producentice Lucero Suárez, "La Vecina" ipak stavljen na čekanje.

Osim Tachera i Vege, za telenovelu su potvrđeni Daniela Castro, Sergio Goyri, Maria Sorte, René Strickler, Ana Bertha Espín i Manuel Ojeda. Premijera na Univisionu zakazana je za sam početak 2015. godine. Telenovela će ići u posljednjem terminu na programu, od 10 sati navečer, kao zamjena propaloj "La Malquerida". Snimanja počinju 15. studenog u Los Angelesu, u Kaliforniji.

Nema komentara

Pokreće Blogger.