Ana Brenda i Ivan Sánchez protagonisti "Lo imperdonable"?!


Već u javnu tajnu pretvorila se vijest da će novi projekt uspješne meksičke glumice, a i pjevačice, Ane Brende biti nova telenovela producenta jako narušene reputacije posljednjih godina, Salvadora Mejie. Na internetu su se pojavile i slike s castinga, odnosno proba, na kojima vidimo spomenutu lijepu glumicu i to u naručju Španjolca Ivana Sáncheza, čiju je protagonističku ulogu telenovele "Lo imperdonable" s velikom sigurnošću jedan izvor blizak Televisi naveo već prije dva tjedna.




Ivan Sánchez već je debitirao u Meksiku, i to upravo s posljednjom Mejijinom telenovelom "Oluja u srcu", a čije je sudjelovanje u spomenutom projektu nebrojeno puta istaknuto kao jedna od rijetkih svijetlih točaka istog. Ani Brendi ovo će biti prva suradnja s dotičnim producentom. Već prije neka tri tjedna u jednom interviewu izjavila je da će protagonizirati jedan projekt i to u satnici u kojoj još uvijek nije protagonizirala. Inače, glumicu gledamo u posljednjim tjednima velike svjetske uspješnice "Divlja u srcu", koja se emitira na Doma TV. Također se očekuje sudjelovanje Jencarlosa Canele, iako je još uvijek velika nepoznanica priroda njegove uloge.

"Lo imperdonable" na Canal de las Estrellas dolazi u ožujku, i to u glavni termin, gdje će smijeniti trenutnu "Hasta el fin del mundo".

Nema komentara

Pokreće Blogger.