Irán Castillo i Brandon Peniche u "Que te perdone Dios"


Danas, s malim zakašnjenjem, započinju snimanja telenovele "Que te perdone Dios", novog projekta, posljednjih godina jako uspješne producentice Angelli Nesme Medine. Telenovela obrađiva 13 godina staru "Abrazame muy fuerte", koju su te 2001. godine protagonizirali Fernando Colunga i Aracely Arambula. 

Jučer smo doznali da dva nova imena koja ulaze u telenovelu su Irán Castillo i Brandon Peniche. No, kako on, tako i ona će igrati samo u početnim epizodama koje su u prošlosti, budući da će njihova kćer(Zuria Vega, koja se, inače, ovu subotu udala za Alberta Guerru) biti protagonistica telenovele u suvremenoj etapi. Peniche će igrati lik kojeg je 2001. godine igrao Osvaldo Rios, dok će Castillo glumiti lik koji je prije 13 godina igrala Victoria Ruffo. No, za razliku od "Abrazame muy fuerte", ista glumica neće glumiti svoj lik u etapama od prije 20 godina i u etapi sadašnjosti. Naime, lik koji isprva glumi Castillo, 20 godina kasnije(u telenoveli) igra Rebeca Jones, čiji će lik, izgleda, biti slijep.




Prve slike protagonista Marka Tachera na snimanjima

Premijera u SAD-u očekuje se 19. siječnja. Nakon toga, telenovela bi u ožujku ili travnju trebala stići na Canal de las Estrellas, i to po svemu sudeći - u termin od 19:15 h, mada ipak ne treba odbaciti i mogućnost da telenovela ipak bude išla u 18:15 h.

Nema komentara

Pokreće Blogger.