Zbog ega Victorije Ruffo, mijenjan dijalog u "La Malquerida"?


Još večerašnja epizoda ostala je do velikog nedjeljnog raspleta telenovele "La Malquerida", na televisinom Canal de las Estrellas. No, umjesto da se publika bavi potencijalnim krajevima(inače, telenovela će imati čak tri alternativna kraja + originalni, odnosno, onaj koji će meksička publika vidjeti u finalu u nedjelju), medijske stupce ponovo, po tko zna koji put već tijekom emitiranja ovog projekta, puni "sukob" između Ariadne Díaz i Victorie Ruffo. Naime, iako je Ariadne Díaz naslovna junakinja, Ruffo se i par epizoda prije kraja ne može još uvijek pomiriti s time, kako navode neki izvori.

Još na početku emitiranja, dok je bilo glasina da su u ovoj verziji uloge zamijenjene, tj. da je  ovaj put majka naslovna junakinja, a ne kćer kako je u predstavi zamišljeno, Ruffo je tvrdila da je ona ta naslovna junakinja! Vrijeme je pokazalo da uloge nisu zamijenje, barem je u tome od početka dosljedna predstavi bila scenaristica Ximena Suárez. No, Maxine Woodside tvrdi da se Victoria još uvijek ne miri s time i da upravo jedna scena od prije par epizoda govori u prilog tome. 


Ariadne hrvatski gledatelji poznaju kao protagonisticu "Nasljednice s Vendavala"
Naime, u sceni u kojoj lik Ruffo otkriva da su je izdali muž(Cristian Meier) i vlastita kćer(Ariadne Díaz), u predstavi, njen dijalog ide ovako(sama Woodside je naglas čitala dijalog u svojoj radijskoj emisiji "Todo para la mujer"):

- Tvoja izdaja nema opravdanja! Nesretna moja kćer, učinio si je Nevoljenom(La Malquerida) umjesto da joj daš ljubav koja se daje kćeri; gledao si je kao ženu. Nemaš oprosta, Esteban!

no, umjesto toga, Ruffo je u dotičnoj sceni rekla slijedeće:

- Gledao si ju kao ženu, umjesto da joj pružiš ljubav kakvu se pruža kćeri.

Na medijske "sačekuše" danas s ciljem da je upitaju jeli ovo istina, Victoria je samo odgovorila: La Malquerida no se dice - se hace!

Interview s Ariadne Díaz za emisiju "Todo para la mujer"



Finale telenovele "La Malquerida" na rasporedu je u nedjelju, od 18 h.

Nema komentara

Pokreće Blogger.