Crno se piše telenoveli "Muchacha italiana viene a casarse"...?


Prije dva mjeseca, Televisa je krenula s pikazivanjem telenovele "Muchacha italiana viene a casarse", obrade istoimenog hita iz 1971. godine. Još prije početka prikazivanja, vjerojatno igrajući na kartu da meksički narod voli "ružičaste priče", mnogi mediji su razglašavali da će telenovela biti jako duga, a neki su, u svojim prognozama, išli tako daleko da su joj prognozirali trajanje čak do listopada dogodine! Svojevrsnu potvrdu toga nesvjesno je dao i producent Ignacio Sada Madero, koji taj termin nasljeđuje, a koji je na twitteru napisao da njegova telenovela, "Simplemente María", dolazi tek u listopadu 2015. godine.


No, iako poprilično "ružičasta", telenovela "Muchacha italiana viene a casarse" ne budi prevelik interes meksičke publike. Čak niti toliko da bi bilo dovoljno nazvati je "cumplidorom"(ispuniti normu gledanosti koju zahtjeva termin). Zbog toga, Televisa je, kako stvari stoje, stala na loptu pa taj termin neće naslijediti producent Sada. Doduše, njegov projekt "Simplemente María" i dalje ostaje zakazan za listopad dogodine, no prije njega, Televisa će ubaciti povratnika u producentske vode, Roberta Hernándeza("Slomljeno srce") koji će snimati telenovelu "Amores de Barrio". 

Sjećate se telenovele "Slomljeno srce" s Guyom Eckerom i 
Jacqueline Bracamontes u glavnim ulogama?
Za "Amores de Barrio" već je potvrđen jedan glumac i to glavni negativac - Manuel Landeta, koji je imao nesreću ozlijediti se dok je snimao, sada već uspješnicu "La Sombra del Pasado" i koji je morao biti zamijenjen Luisom Xavierom. Postati glavnom negativkom najveću šansu ima Jessica Coch, koja je nedavno nakratko sudjelovala baš u telenoveli "Muchacha italiana viene a casarse". "Amores de Barrio" bi na Canal de las Estrellas mogla u razdoblju od ožujka do svibnja 2015. godine.

1 komentar:

  1. Ova originalna iz 1971 je imala 208 epizoda,a za ovu iz 2014 sam negdje pročitala (ne sjećam se više na kojoj stranici) da je bilo planirano snimiti 160 epizoda,ali ako joj ne ide dobro,moguće da ju i skrate

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.