"Lo Imperdonable" - novosti!


Svakim danom, sve je više i više detalja poznato o novom televisinom nadolazećem projektu, telenoveli estelar, "Lo Imperdonable", koja će se, počevši od sredine siječnja, snimati pod produkcijskom palicom producenta Salvadora Mejie Alejandrea, kojeg poznajemo po velikim hitovima, tipa "Otimačica", "Esmeralda", "Rosalinda", "Ukleta Marijana", ali isto tako i po velikim neuspjesima kao "Corazón Salvaje 2009" i "Oluja u srcu". 

Protagonistica "Lo Imperdonable" poznata je još od početka. Glavnu junakinju 'Victoriju' igra Ana Brenda Contreras. 'Fernanda Santalucíu", protagonista, najvjerojatnije igra Iván Sánchez. No, prema navodima nekih izvora bliskih Televisi, Cristian de la Fuente, koji je također prisustovao castingu za protagonista, ali na kraju mu je ponuđena uloga negativca, čini sve kako bi se on našao na mjestu partnera lijepoj Ani, jer prema istim izvorima, čileanskom glumcu ego ne dopušta da ga se degradira, odnosno, da s mjesta protagonista padne na ulogu negativca.

Na castingu za glavnu negativku pojavile su se Kika Edgar, Grettel Valdez, Laura Carmine, Yulianna Peniche i Vanessa Arias. Ovo su fotografije s tog castinga:


















Prema posljednjim informacijama, u finalnom okršaju za glavnu negativku ostale su Grettel Valdez i Kika Edgar. U slučaju da Valdez pobijedi, očekuje ju drastična promjena izgleda, budući da je njezin lik iz "Lo que la vida me robó" još uvijek vrlo svjež u pamćenju meksičke publike. Glavnu glazbenu temu otpjevat će legenda meksičke glazbene scene - Yuri. Prije par tjedana izašla je, još uvijek nepotvrđena, informacija da je producent Mejia raskinuo suradnju sa scenaristicom Lilianom Abud nakon što je ova napisala uvodne epizode. Na njezinom mjesto, kako se priča, ušla je Ximena Suárez, koja nastavlja gdje je Abud stala.

Premijera "Lo Imperdonable" očekuje se u danima nakon Uskrsa, a radi se o zamjenici neuspješne "Hasta el fin del mundo", u glavnom terminu televisinog Canal de las Estrellas.

Nema komentara

Pokreće Blogger.