Patricia Manterola u "Amores con trampa"

Garcini, Manterola i Larrosa na castingu
Posljednjih godina neuspješni producent, Emilio Larrosa, priprema novu telenovelu. Trenutni naziv glasi "Amores con trampa", a radi se o preradi čileanske telenovele "Somos los Carmona". No, u medijima se posljednjih tjedana pojavljuje previše oprečnih informacija, koje se demantiraju međusobno.

Tako se, naime, za Itati Cantoral na početku pisalo da se radi o protagonistici projekta, dok se trenutno piše da je Itati glavna negativka. Kako god, izgleda da je jedina sigurna stvar da je Cantoral u projektu. Onda se počela provlačiti vijest o povratku Lorene Rojas. No, istodobno izlazi vijest da se Loreni po treći put vratio rak, i da produkcija strahuje i da ne želi previše riskirati s njom.

Posljednjih tjedan dana piše se pak o Patriciji Manteroli. Ona bi također trebala postati dijelom glumačke postave "Amores con Trampa", no međutim, kao i kod Cantoral, ne zna se koju će ulogu tumačiti. No, jedino je sigurno da će jednu od njih dvije(Cantoral i Manterola) zapasti uloga protagonistice, a onu drugu - uloga glavne negativke! Partnera protagonistici igrat će Eduardo Yanez, dok će partner glavnoj negativki biti Ernesto Laguardia.

Itati Cantoral i Ernesto Laguardia na probama
Telenovelu će režirati Salvador Garcini. Premijera se očekuje u danima poslije Uskrsa. "Amores con trampa" ide u termin koji zauzima trenutno najuspješnija telenovela - "Mi corazón es tuyo".

2 komentara:

  1. Šteta što tako dobra glumica kao Paty ide kod Larosse. :/

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.