Venezuela: Uhvaćen ubojica Mónice Spear i njezina supruga!

Monica i Thomas
Nakon gotovo godinu dana opsežne potrage, venezuelanska policija napokon je uhvatila i posljednjeg člana bande, koja je u noćnim satima 6. siječnja prošle godine, na autocesti Valencia-Puerto Cabello, napala te ubila poznatu glumicu, i svojedobno Miss Venezuele, Mónicu Spear i njezina supruga Thomasa Berrya, a ranili njihovu, sada 6-godišnju kćer Mayu! 

"Mačak", čovjek čija je ruka na bešćutan i nemilosrdan način prekinula dva mlada života...
Kad smo prije 23 dana, na prvu obljetnicu ovog strašnog zločina pisali o ovom slučaju, koji je Venezuelu digao na noge, spomenuli smo i navode policije da su na tragu posljednjeg člana bande, kojeg su drugi članovi iste okrivili za dvostruko ubojstvo. Njegovo ime je Gerardo José Contreras Álvarez, a uhvaćen je jučer, i to u općini San Felipe, u središnjim predjelima Venezuele. Policijski izvori navode da je "Mačak", kako mu je nadimak, posjedovao lažne dokumente. Sudit će mu se u gradu Puerto Caballo, a početak procesa očekuje se vrlo skoro, budući da je ovaj zločin pod budnim okom i pritiskom svjetske javnosti.

Ovo razbojstvo samo je jedno od na njih tisuće i tisuće, koji se zbivaju godišnje u Venezueli. Ubojstvo Spear-Berry potaklo je veliki val prosvjeda diljem države, a neki su bili i nasilne prirode. Izraz lica gospođe na slici govori više od tisuću riječi o opasnoj svakidašnjici s kojom je svaki stanovnik ove vrlo nemirne i nesigurne države suočen...

1 komentar:

  1. Tu bandu odmah na doživotnu robiju bez mogućnosti pomilovanja bez imale ijedne povlastice!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.