William Levy i Elizabeth Gutierrez zajedno na dočeku 2015. godine


Nakon što je 2014. godina, a posebice zadnji mjeseci, bili vrlo turbulentni za obitelj Levy-Gutiérrez, uz brojne tračeve i povlačenja kroz medije, obitelj je, kako izgleda, i dalje na okupu. Naime, na društvenim mrežama pojavile su se dvije fotografije koje dokazuju da su Elizabeth Gutiérrez i Wiliam Levy na istom mjestu(u istom restoranu) čekali Novu, 2015. godinu.


Kako smo već u uvodu istakli, 2014. godina je bila izrazito turbulentna za Williama i Elizabeth. U studenom, William je prestao pratiti Elizabeth na društvenim mrežama, te je najavio da će sutra dati jednu vrlo važnu obavijest i da očekuje da će je publika znati dostojno prihvatiti, no međutim, to "sutra" nikad nije osvanulo, a tijekom interviewa povodom gostovanja u Univisionovom glazbenom spektaklu, "Va por ti", na pitanje o odnosu sa svojom nevjenčanom suprugom Elizabeth, William se samo kiselo nasmiješio te jednostavno odšetao usred interviewa(što možete pogledati u videu ispod, na 1:57)...


Brojni izvori navode da je ovim "turbulencijama" krivac Ximena Navarrete, Williamova partnerica iz telenovele "Oluja u srcu", a čije su slike u intimnom druženju s Levyem u jednom hotelu, preplavile medije. Još tijekom snimanja spomenute telenovele, Ximena je prekinula s dugogodišnjim dečkom. Iako je bivša Miss Universe tvrdila da je razlog prekida njezina stopostotna posvećenost poslu, mediji su mjesecima brujali da je uzrok njezina prekida s dečkom, pogađate, upravo Levy! Isti izvori navode da je Ximena ta koja "naganja" Williama, no budući da kako god je koja telenovela bivala protagonizirana od strane Williama, automatski su se stranice medija punile pričama o preljubima, pa ne možemo a da se ne poslužimo onom starom - teško žabu u vodu natjerati!

Nema komentara

Pokreće Blogger.