Gaby Spanic bi se voljela vratiti u Hrvatsku


Najveća zvijezda latino-američkih telenovela na ovim prostorima, Gaby Spanic, na upit jedne hrvatske obožavateljice, koja ju je upitala bi li se željela vratiti u Hrvatsku, odgovorila je potvrdno, te dodala da bi ovaj put povela i svoga sina.


Gaby Spanic, inače hrvatskih korijena(što smo sigurni da znate), postala je planetarno popularna zahvaljujući jednom od najvećih uspjeha meksičke Televise, telenoveli "Otimačica"("La Usurpadora"), koja je već stekla status velikog klasika, čime se vrlo mali broj telenovela može pohvaliti. Napominjemo, ovo ne bi bio prvi put da ova vrlo sjajna zvijezda na nebu latino-američkih telenovela stupi na tlo Republike Hrvatske, budući da je prije točno 15 godina, na inicijativu časopisa "Gloria", u sklopu promotivne turneje svratila i do Lijepe naše. Nakon "Otimačice", uslijedile su telenovele "Za tvoju ljubav", "Uljez", "Osveta", "Zatočenica", "Zemlja strasti", "Gospodarica tvog srca" i "Emperatriz"(nabrajamo telenovele emitirane u Hrvatskoj). Nakon prve suradnje s TV Aztecom i "Emperatriz", koja je ostvarila jako lijep uspjeh, i u konačnici postala najprodavanija aztecina telenovela, uslijedila je "La otra cara del Alma", jako velika mrlja u Gabrijelinoj karijeri, jer je telenovela jedan od najvećih neuspjeha u povijesti iste tv-kuće, kako na lokalnoj - tako i na internacionalnoj bazi. Trenutno se šuška da Alberto Gómez piše originalnu priču za TV Aztecu, "Diamantes para Daniela", i u glavnoj ulozi želi upravo Spanic. Tako bi se ispunio ugovor koji je s Aztecom potpisala Spanic, a kojim se obvezala snimiti i protagonizirati tri telenovele(iako na neki način već ima tri telenovele s Aztecom iza sebe, budući da je prošle godine gostovala u "Siempre tuya... Acapulco"). 




Nemali broj puta je Spanic bila na naslovnicama poznatih hr. časopisa

Ako ste volji, jednim "lajkom" možete poduprijeti inicijativu Gabyinih hrvatskih fanova na Facebook stranici Gabriela Spanic želi ponovno u Hrvatsku. Biste li voljeli da nas Spanic ponovno posjeti?

Nema komentara

Pokreće Blogger.