Sinopsis "Amores con Trampa"


Za tjedan dana, u 20:15 h, na meksičkom Canal de las Estrellas, započinje nova komična telenovela producenta Emilia Larrose, naziva "Amores con Trampa". Radi se o preradi čileanske uspješnice "Somos los Carmona", u fokusu čije se radnje nalaze dvije sasvim različite obitelji, čije će zgode i nezgode, ali i ljubavne veze u sljedećih par mjeseci nasmijavati, ali i raznježiti meksičku, a i američku publiku, budući da Univision već  naveliko promovira telenovelu. No, hoće li je zateći ista sudbina kao i prethodnu Larrosinu "Libre para amarte"(koja je bila najavljena, ali i nikad doista puštena u program), ostaje nam za vidjeti. 

Obitelj Carmona živi na selu. Pristojna obitelj, usađenih životnih vrijednosti i svakodnevnicom ispunjenom ljubavlju i harmonijom međuljudskih odnosa. Glave obitelji su Facundo i María, i imaju četvero djece: Alberta(21), Carmen Gloriju(18), Susanu(14) i Jacinta(10). Žive mirnim životom u središnjem Meksiku, no sve se mijenja kada im ured guvernera savezne države ponudi otkupiti zemljište, a njih pretvoriti u milijunaše. Obitelj Carmona objeručke prihvaća ponudu, te dobiveni novac iskoriste za preseljenje u grad. No, što će se dogoditi kada ljudi, koji nikad praktički nisu pomolili nos dalje od sela u kojem su živjeli, dođu u velegrad...? 
S druge strane, imamo obitelj Velasco, prve susjede obitelji Carmona. Elegantni, uglađeni, sofisticirani, našminkani, uvijek sređeni(...), prava su suprotnost Facundovoj obitelji. Glave ove obitelji su Isabel i Santiago. On je vlasnik tvrtke koja je pred bankrotom, što njega i njegovu ženu baca u očaj. Njih dvoje, inače, imaju 14-godišnju kćer Alejandru, no kod njih su se "ugnjezdili" njihovi nećaci: Felipe(20) i Rocio(18), koje je Isabel uzela pod svoje okrilje, nakon što im je majka(Isabelina sestra) preminula. Različit mentalitet, običaji, ali i sam odgoj i kultura, dovest će do velikog konflikta između susjeda već pri prvom susretu. Naime, osim Facundove obitelji, u grad su se "doselile" i brojne domaće životinje koje su Carmone poveli sa sobom: krava Petunija, konji Šarac i Divljak, krmčić Margarito, pas Murci te brojne ostale životinje poput pijetlova, kokošiju i ovaca. 
Iako se Santiagu na početku počne mračiti pred očima dočim vidi Facunda i njegovu obitelj, kasnije na njega počne gledati kao na slamku spasa, budući da Facundo ima kapitala koji Santiagovu tvrtku može spasiti od bankrota, a obitelj Velasco spasiti od sramote i društvene propasti. Među mladima rađat će se svakojake romance i nastajat će ljubavne veze, od kojih će najjača biti ona između Alberta i Rocio. "Amores con Trampa" je melodrama s izraženim karakteristikama humora, nesporazuma, konflikata, sukoba, avantura, ali i romantičnih situacija...








Konstruiranje kuća na lokaciji na jugu glavnog meksičkog distrikta:




Nešto slično kao i producenta Mejiu, Larrosu također "prati" loša sreća u posljednjim projektima, pa je primjerice "Dos Hogares" druga najneuspješnija telenovela u povijesti glavnog termina, a posljednja "Libre para amarte" je broj 1 u istoj neslavnoj kategoriji, ali u drugom terminu(20:15 h).

"Amores con trampa" započinje u ponedjeljak, 2. ožujka u 20:15 h, na Canal de las Estrellas. Telenovela će zamijeniti super-uspješnu "Mi corazón es tuyo".

1 komentar:

Pokreće Blogger.