Grettell Valdéz pronašla ljubav života


Poznatoj meksičkoj glumici, Grettell Valdéz, ljubav je, izgleda, opet pokucala na vrata. Sudeći prema njezinoj zanesenosti, ljubav njezina života zove se Horacio Pancheri. Prema mnogim izvorima bliskima glumici, kojoj godine kao da ne prolaze, Grettell i Horacio toliko su oduševljeni jedno s drugim da su već na pomolu crkvena zvona.

A photo posted by Grettell Valdez (@grettellv) on

38-godišnja Grettell je 2008. godine rodila sina Patriciju Borghettiju, s kojim je u bračnoj vezi bila od 2004. do 2010. godine, kada se par rastao. Poslije oca svoga sina, Grettell je imala još dvije veze, a trenutna veza s argentinskim glumcem Pancherijem mogla bi biti ona prava, koja bi ju i po drugi put mogla odvesti do oltara. U prilog tome govore i Horacijovi planovi o zasnivanju obitelji, koje je priznao medijima.

Inače, na profesionalnom planu, oboma ide odlično. Grettell je glavna negativka sljedeće televisine "najvažnije" telenovele, "Lo Imperdonable", a Pancheri, otkako je debitirao na Televisi kratkom ulogom u "El color de la Pasión", gotovo da i nije imao trenutka predaha jer je nedugo poslije dobio dosta važnu ulogu u "La Sombra del Pasado", a prije par dana potvrđen je i za sudjelovanje u remakeu "Amor en Silencio". Kritičari i fanovi mu predviđaju vrlo svijetlu budućnost u Televisi. A kakva je ona na privatnome planu(moguće vjenčanje), ostaje za vidjeti.

A photo posted by Grettell Valdez (@grettellv) on

1 komentar:

  1. <3Jedna zaista predivna ljubavna romantična priča!Izgledaju kao prava mala preslatka obitelj!Čak Grettell i Horaciu ide zvjezdanim, predobrim putem u poslovnom smislu!Ona glumi glavnu antagonisticu u seriji #Lo_imperdonable,a on glumi jednu od protagonističkih ili sporednih uloga u najnovijoj verziji serije #Amor_en_silencio.Ne može skoro bolje da im bude!Želin im svu sreću u životu!Neka im se sve želje u životu ostvare!Neka njihova ljubav najvječnije traje! Grettell i Horacio zauvijek zajedno!<3

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.