HRT: "Rame uz rame" od 10. travnja


Televisina "Boja strasti" primakla se svome velikome finalu. Do kraja je ostalo još ukupno 11 epizoda, a od hrvatskih gledatelja oprostit će se 9. travnja u 12:25 h. Dan poslije, odnosno u petak, 10. travnja, jedini HRT-ov termin za telenovele preuzima, ili bolje rečeno, u nj se vraća brazilski Globo, uz Televisu, najveći proizvođač telenovela i distributer istih na svijetu. Globov adut ovoga puta je telenovela "Rame uz rame"("Lado a lado"), koja se može pohvaliti nečim što iznimno mali broj telenovela može - nagradom Emmyem u kategoriji najbolje telenovele, a koju je osvojila 2013. godine. Telenovela broji 105 epizoda, a završit će na samom početku rujna.


Broj komentara: 10:

  1. Predostojna zamjenica jednako dostojne prve serije!Jedna i druga serija su predivne! Ne čudi me nimalo što je #Rame_uz_rame dobila tako uvaženu nagradu za kategoriju najbolje telenovele!A uvodna špica im je zaista predivna!Imam doista optimistična očekivanja za ovu seriju!A #Boja_strasti će, naravno,biti dostojno ispračena!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa jel znaju ovi Brazilci snimiti telenovelu,a da se radnja ne odvija u 17,18,19 ili kojem već stoljeću?Očito ne,izgleda da su previše zatucani,pa ne mogu snimiti jednu normalnu,modernu telenovelu i da se radnja odvija u sadašnjosti,ne,nego non stop snimaju telenovele gdje se radnja odvija u dalekoj prošlosti i non stop im se radnja vrti oko robova.Zato i ne volim brazilske telenovele jer im je radnja uvijek jedna te ista,oslobađanje robova i život robova...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti si zatucana kad ne kuzis koliko je dobra gluma i prica. Ovdje je radnja smjestena poslije ropstva i kako je tesko bilo i ovima i i onima otrgnuti se od rutine kad istoga vise nema. Bolje su ti povrsne meksicne i argentinske gdje se sve samo vrti oko seksa, love i ljepote i ubijanja? Moras rec da gledam svakakve sapunice da mi prikrate vrijeme, a zadnja meksicna samo u zadnjoj epizodi umrlo je cetvero ljudi. Ovdje su neke druge stvari bitne. A ako vec hoces modernu gledaj Avenidu Brasil, jednu od najgledanijih u svijetu i najbolju po meni i mnogima.

      Izbriši
  3. Očito Brazilci još uvijek žive u prošlosti čim nisu sposobni snimiti barem jednu modernu telenovelu gdje se radnja odvija u sadašnjosti kad satalno snimaju serije gdje se radnja odvija u dalekoj prošlosti i njihove telenovele su uvijek kostimirane

    OdgovoriIzbriši
  4. Da snime neku modernu telenovelu,možda bih i pogledala još koju brazilsku telenovelu (pogledala sam samo dvije brazilske telenovele,Našu zemlju-Terra nostra koja je moram priznati meni bila izvrsna,jedina brazilska telenovela koja mi se stvarno svidjela i Brazilski akvarel-Aquarela do Brasil koje se baš ne sjećam iako nije bila ništa posebno),a ovako me samo odbijaju,čim pročitam da se radi o robovima i u 18.stoljeću,povraća mi se

    OdgovoriIzbriši
  5. Nika,znaju!jihove serije su među najkvalitetnijima u svijetu!Ovakve njihove radnje su među najkvalitetnijima u svijetu!A ako ti ne znaš kulturno o određenim radnjama govoriti,onda bolje i nemoj govoriti jer si ovako srozala sve što je tradicionalno!

    OdgovoriIzbriši
  6. Sposobni su za svaku seriju snimiti!A ti si očito preteška modernistica koja mrzi sve što je tradicionalno!

    OdgovoriIzbriši
  7. Čemu takva ljubav prema bilo kakvoj brazilskoj modernoj telenoveli i čemu takva mržnja prema bilo kakvoj brazilskoj tradicionalnoj telenoveli?Odakle ti pravo da tradicionalne serije vrijeđaš kao da su tebi nešto osobno učinile?Daj,skuliraj se,Nika!

    OdgovoriIzbriši
  8. Sposobni su za svaku seriju snimiti!A ti si očito preteška modernistica koja mrzi sve što je tradicionalno!

    OdgovoriIzbriši
  9. To što si rekao ili rekla,#Anonimno,donekle je istina.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.