Ingrid Martz u "Antes muerta que Lichita"


Simpatična glumica, Ingrid Martz, koju poznajemo iz dosta telenovela, novo je glumačko pojačanje nadolazeće telenovele producentice Rosy Ocampo, "Antes muerta que Lichita". Zbog bojazni od problema s producenticom i produkcijom, Martz nije htjela dati detalje niti pobliže opisati svoj lik, pa stoga ne znamo jeli se radi uopće o negativki ili pozitivki. Jedino što je Martz rekla jest da joj se priča sviđa, isto tako i lik, a da će se publika gledajući, a i glumci snimajući telenovelu puno zabavljati. 

Hrvatski gledatelji Ingrid su mogli vidjeti u telenovelama "Zabranjena žena", "Divlja u srcu", "Oluja u raju", "Slomljeno srce", "Rubí"... Njezina jedina protagonistička uloga u karijeri bila je u telenoveli "Zacatillo, un lugar en tu corazón" iz 2010. godine. Martz je, inače, bila glavna negativka posljednje Ocampine telenovele "Que pobres tan ricos"(Zuria Vega, Jaime Camil).

1 komentar:

  1. Baš super!Ona mi je baš izvrsna glumica!A voljela bih baš da njen lik u toj seriji bude pozitivan,ili ko-protagonističan ili sporedan ako neće biti glavni.Ja dosta vjerujem u tu seriju.Gledala sam je uglavnom u prvoj, drugoj i četvrtoj seriji i te serije su dosta odlične.A vjerujem dosta i da su joj svi ostali spomenuti projekti odlični!Zaista bih je što prije voljela vidjetii u protagonističkoj ulozi!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.