Maite Perroni je nova "Simplemente María"?


Meksički novinar Mario Discua tvrdi da zna ime protagonistice novog televisinog projekta za kraj 2015. godine, obrade hita iz '90-ih, "Simplemente María". To više nije Irán Castillo, nego Maite Perroni! Prema njemu, zajedno s Perroni(koja danas slavi svoj 32. rođendan), protagonistima bi postali David Zepeda i Brandon Peniche. Vijest je to koju je u svojoj radijskoj emisiji objavio prije nekih sat vremena. 


Priča je proizašla iz pera argentinske spisateljice Celie Alcántare, a prati život neuke djevojke koja u potrazi za boljim životom dolazi u glavni grad, gdje biva prevarena od strane jednog od vlasnika kuće u kojoj radi. Naime, on joj napravi dijete, koje ne želi priznati. Upornim i danonoćnim radom kao šivačica, djevojka sama podiže dijete, a njezin obrt uskoro postaje veliko modno carstvo, a nakon mnogo godina, sada sa novčanim sredstvima i velikom moći u rukama, doći će konačno vrijeme osvete, na koju je ova žena čekala godinama...

Telenovela je bila veliki hit početkom '90-ih, i jedan je od najuspješnijih projekata u karijeri poznate Victorije Ruffo. Za ovu obradu, koja na male ekrane stiže negdje pred kraj 2015./početak 2016. godine, zadužen je producent Ignacio Sada Madero, autor hita "Un refugio para el amor" iz 2012. godine. Telenovela će ići u popodnevnom terminu, po završetku "Amores de Barrio", koja započinje u lipnju.

Maite je prošle godine protagonizirala telenovelu "La Gata", koja je jedan od najvećih televisinih uspjeha posljednjih godina, kako na lokalnoj, tako i na internacionalnoj bazi. U jednom interviewu je izjavila da planira posvetiti se glazbi tijekom 2015. godine, i da nema vraćanja telenovelama prije 2016.

2 komentara:

  1. :-)Baš super stvar!Jedva čekam tu seriju!Baš bih voljela da #Maite_Perroni bude protagonistica ove telenovele!I,očito je,nova, iz 2015./2016. godine verzija serije #Simplemente_Maria ići će u terminu od 16:15.:-)

    OdgovoriIzbriši
  2. :-)Sretan 32. rođendan našoj najdražoj Maite Perroni od srca,najiskrenije!Želim joj sve najbolje u životu!Neka joj se sve želje u životu ostvare.Želim joj sve najbolje kako na privatnom tako na poslovnom,ljubavnom i sličnom planu.Želim joj i obilje Božjeg blagoslova.:-)

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.