Marisol del Olmo glavna negativka "Amores de Barrio"!

Tračevi o izlasku Erike Buenfil s projekta "Amores de Barrio" i prije nego što je u nj i ušla, po svemu sudeći, bili su istiniti. Naime, Masquetelenovelas navodi da je za glavnu negativku odabrana Marisol del Olmo! Nedavno smo pisali kako je Del Olmo odustala od uloge u Suárezinoj "La Vecina" zbog kazališnih obveza, no ipak je tih nekih mjesec dana razlike u početku snimanja "La Vecina" i "Amores de Barrio" bilo presudno. U "Amores de Barrio", Marisol del Olmo glumit će majku glavnog lika, kojeg će nositi Mane de la Parra, i njezina glavna zadaća bit će zagorčavati život protagonistici, liku kojeg će, po prvi put u svojoj mladoj karijeri, igrati Renata Notni

Jessica Coch i Juan Carlos Barreto glumit će bračni par, a kako smo i nedavno pisali, za projekt su još potvrđeni Pedro Moreno i Alejandra García. Telenovela sa snimanjima započinje krajem ovog mjeseca, a premijera prve epizode očekuje se u lipnju. "Amores de Barrio" zamijenit će "Muchacha italiana viene a casarse" u popodnevnom terminu.

Marisol smo relativno donedavno mogli gledati u HRT-ovoj "Znaj da te volim", na setu koje se zaljubila u Carlosa Ferra, inače partnera iz spomenute telenovele, a njihova kemija je, prema mišljenju mnogih, u potpunosti bacila protagoniste(Juan Diego Covarrubias, Livia Brito) u drugi plan.

1 komentar:

  1. Ova žena ima prenevino lice da bi mogla glumiti glavnu negativku,ali-nikad se ne zna!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.