"Mas canija que ninguna" postala "Antes muerta que Lichita"!


Prije neka dva sata vremena, producentica Rosy Ocampo je, putem svoga službenog profila na Twitteru, objavila vijest da je njena nova telenovela, dosad poznata pod imenom "Mas canija que ninguna", preimenovana i da je konačni naziv "Antes muerta que Lichita"!

O, sada, "Antes muerta que Lichita" pisalo se naveliko prije dosta vremena. Producentica Ocampo čak se natjecala za nasljeđivanje termina od 20:15 h jednom kada završi telenovela "Mi corazón es tuyo". No, izgubila je od svoga kolege Larrose, koji je dobio priliku da prije Ocampo na Canal de las Estrellas donese svoju "Amores con trampa". Mediji su čak i povezivali novi imidž Ariadne Díaz s ulogom u ovoj telenoveli. No, kako je Ocampo izgubila u utrci za termin, tako su mediji izgubili interes i fokusirali se na Larrosinu "Amores con trampa". I dalje je u igri za glavnu ulogu Ariadne, a u utrci za glavnu ulogu zvuče još dva imena: Maite Perroni i Irán Castillo, iako se za obje govori da su također u utrci za glavnu ulogu jedne druge telenovele, "Simplemente María", o čemu smo već pisali. Već odavno, za ulogu negativke rezervirana je Chantal Andere. Njezin partner u zlodjelima mogao bi postati Eduardo Santamarina. Također se spominje i Sylvia Pasquel, s kojom je Ocampo radila i u posljednjoj telenoveli "Que pobres tan ricos".

Snimanja bi trebala započeti u razdoblju između lipnja i kolovoza, a premijera se očekuje krajem 2015. godine, u obiteljskom terminu od 20:15 h.

Broj komentara: 6:

  1. Ne sviđa mi se uopće ovaj novi naslov telenovele,najgluplji naziv telenovele koji sam ikad čula

    OdgovoriIzbriši
  2. Takodet, nikad gluplji naziv nisam cuo...

    OdgovoriIzbriši
  3. Dosta prvoklasan naziv!Sviđa mi se!A što se tiče glavne glumice,između ovih triju glumica: #Ariadne_Diaz,#Maite_Perroni i #Iran_Castillo,biram prve dvije glumice zato jer mi njihova imena i prezimena zvuče povezivanije uz sam naslov serije.A što se tiče glavnog negativca-dosta neobično,ali nikad se ne zna!Jedva čekam ovu polublagdansku telenovelu!Termin je predobar.

    OdgovoriIzbriši
  4. Snimanja počinju,potvrđeno 18.5;uskoro.Maite Perroni je htjela glumiti u ovoj telenoveli i želja joj se ispunila,dobila je glavnu žensku ulogu (Lichita)

    OdgovoriIzbriši
  5. Mene zanima tko osmišlja naslove telenovela koje se snimaju (producenti ili tko) jer ovaj naziv Antes muerta que Lichita je stvarno očajan,katastrofa,užas,da ne kažem jadan naziv telenovele,definitivno najgluplji naziv telenovele koji sam čula

    OdgovoriIzbriši
  6. Nika,sjeti se same priče te telenovele!U prijevodu,naziv te telenovele je Radije mrtva nego Lichita.A naziv je s razlogom.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.