Požuruje se premijera "Lo Imperdonable"


Trenutna glavna televisina telenovela, "Hasta el fin del mundo", neće dočekati svoj kraj 26. travnja, kako se prvotno bilo odlučilo. Naime, iako se ističe da nije zbog gledanosti, nego zbog kazališne predstave koju producent Díaz González želi napraviti, telenovela je skraćena za jedan tjedan, odnosno 5 epizoda, tako da u konačnici neće imati 197, kao i prethodna "Lo que la vida me robó", nego 192 epizode. Time se premijera sljedeće telenovele, Mejijine "Lo imperonable" pomiče za jedan tjedan ranije, tako da će se premijera novog glavnog televisinog proizvoda zbiti 20. travnja, u 21:15 h!

Također su poznate i neke druge informacije, kao primjerice da je konačno odabran izvođač naslovne skladbe. To će biti Chayenne, koji je otpjevao i "Me enamoré de ti" za Mejijinu "Corazón Salvaje" iz 2009. godine. Skaldba će se zvati "Tu respiración". Glazbenu temu odjavne špice pjeva protagonistica Ana Brenda Contreras, dok će temu mladog para pjevati Espínoza Paz i Juan Gabriel






Prepoznajete li zanosnu 'Rebecu' iz "Boja strasti"?




3 komentara:

  1. Čovjek nije osposobljen samo za produkciju meksičkih Televisinih telenovela nego i za potpuno druge stvari!I ova,prva serija uopće nema lošu gledanost zato jer sam na EMDT forumu vidjela da je ta telenovela bila od kraja studenog pa sve do sredine ožujka među prve dvije telenovele sa najboljom gledanošću.A jesu je skratili,nema što!5 epizoda uopće nije ništa!I da,ja najapsolutnije vjerujem u ovu,prvu seriju.A što se tiče druge serije,imam dosta optimistična očekivanja od nje i u nju također najapsolutnije vjerujem!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Telenovela NIJE uspješna. Kao prvo, za opravdati status glavne telenovele, treba imati 25-27 posto gledanosti u 9 navečer, jer je to najgledaniji termin, kada ljudi ima najviše pred tv-om, a ona nije svega par puta prešla 25. I kao drugo, telenovela koja ide prije nje prva je. Da je HEFDM bila u 20, a ACT u 21, onda bi HEFDM bila uspješna. Ali nije.

      Izbriši
  2. Ali nije ni propala,jer je ipak imala oko 22 do 25 % gledanosti.U nekim trenucima je čak bila i na prvom mjestu.Te činjenice dovoljno govoru da ta telenovela nije propala!A glavni termin počinje već u 20:00,odnosno u njihovom rasporedu,20:15.Svugdje u svijetu je to prime time.I dobro znam da telenovela koja u terminu ide prije nje, je prva,a ona je #Mi_corazon_es_tuyo.Ne slažem se potpunosti sa zadnjom činjenicom.Vidjeti ćemo iduće godine na nagradama #Premios_Tv_y_novelas kad se budu dodjeljivale.Možda nas upravo struka iznenadi i sa dosta nagrada nagradi tu telenovelu!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.