Gabriel Soto u utrci za protagonista "Simplemente María"


Još jedno ime priključilo se borbi za glavnu ulogu nove televisine telenovele "Simplemente María", koja će krajem ove ili početkom sljedeće godine, preuzeti popodnevni termin Canal de las Estrellas. To je protagonist nedavne "Yo no creo en los hombres", Gabriel Soto, koji je radom i svojim glumačkim umijećem u spomenutoj telenoveli oduševio kritiku i fanove koji su još do jučer bili dosta ravnodušni prema plavokosom glumcu, koji je po tko zna koji put dokazao da se, uz dobrog režisera i disciplinu, može sve. Glumac je, novinaru emisije "Hoy" izjavio da postoji jak interes iz produkcijskog tima, kojeg predvodi Ignacio Sada Madero, koji se, sasvim očekivano, nakon neuspjeha "Por siempre mi amór", vratio "klasičnijim" pričama, a s jednom takvom, "Un refugio para el amor", kojoj je upravo Soto bio protagonist(a partnerica mu je bila Zuria Vega), postizao je velike uspjehe i visoku gledanost u popodnevnim satima na televisinom Canal de las estrellas 2012. godine.

Protagonisti "Un refugio para el amór"
Na nedavnim dodjelama nagrada "TV y Novelas", Gabriel Soto i Adriana Louvier bili su odabrani kaonajbolji par jedne telenovele("Yo no creo en los hombres"), prema mišljenju publike.
Sve upućuje na to da će Maite Perroni biti protagonistica ovog remakea. Osim Sotoa, za mušku glavnu ulogu već odavno se spominju David Zepeda te Brandon Peniche.

1 komentar:

  1. Baš super da je #Gabriel_Soto ušao u utrku za novu verziju serije #Simplemente_Maria za protagonista a čak i ako ne prođe kao protagonist neka onda prođe kao ko- protagonist,sporedni glumac a mogao bi čak i kao negativac proći.Ista stvar vrijedi i za Davida Zepedu a jedino mi baš kao glumac nije poznat #Brandon_Peniche. #Ignacio_Sada_Madero je odličan producent i vjerujem da će napraviti odličan projekt.Za ove njegove prošle projekte mi je posebno drago što ih je napravio. #Por_siempre_mi_amor nije bila prevelik fijasko,vjerujem,a #Un_refugio_para_el_amor je sigurno bila uspješna.Doista mi je drago što je najizglednije da će #Maite_Perroni biti glavna glumica,a od ove ostale dvojice radije bih Davida Zepedu među glavnim glumcima.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.