Laura Carmine negativka "El lenguaje del Amor"


Nadolazeća televisina telenovela, radnog naziva "El lenguaje del amor", već je dobila negativku, prema tvrdnjama novinara Juana Joséa Origela. Radi se o Lauri Carmine, 32-godišnjoj zanosnoj Portorikanki, koja ima već dosta iskustva s negativkama, poglavito na Televisi, gdje je bila negativka telenovela poput "Oluja u srcu", "Prkosna ljubav" ili pak u "Quien eres tu?"(u suradnji s RTI-em). 

Carmine u "Oluji u srcu"
U "El lenguaje del amor", Carmine bi trebala biti suparnica Camili Sodi, a na castingu je pobijedila ispred Glorije Aure("Esperanza del corazón"). Telenovela bi u narednim tjednima trebala početi sa snimanjima, a premijera na Canal de las Estrellas očekuje se krajem srpnja, u terminu od 19:15 h, kao zamjena "Que te perdone Díos".

Broj komentara: 7:

  1. Izvrstan odabir negativke koja će zagorčavati život glavnoj glumici!Imala je dosta dobre projekte,jedino ne znam za treći projekt kakav joj je.Odlična mi je rivalska kombinacija Carmine i Camile Sodi,a iznimnomi je drago što je manje poznatu glumicu uspjela pobjediti na castingu za takvu seriju kao što je nova verzija serije #Amor_en_silencio.Drago mi je dosta što serija već uskoro počinje sa snimanjima,a vrijeme,termin i zamjena umjesto druge serije su savršeni!

    OdgovoriIzbriši
  2. Savrseno... Laura mi spada u top 3 najdraze glumice... Obozavam je... Zbog nje cu gledati ovu telenovelu... ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. super glumica preljepa glumaca super je kod negativka i voljela bih je vidjeti ko glavnu glumcu ima trenutno 2 glavne uloge zaslužila je 3 glavnu ulogu

    OdgovoriIzbriši
  4. Serija je promijenila konačan naziv u A que no me dejas corazon,počinje sa snimanjima 18. svibnja i biti će umjesto Que te perdone Dios u terminu u 19:15.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.