Nova lica na castingu za "El lenguaje del Amor"


Kroz par tjedana, započinju snimanja nove telenovele producenta Carlosa Morena Laguilla, "El lenguaje del Amor", stoga su pretprodukcija i kastinzi u punom jeku. Nakon što je potvrdio Camilu Sodi kao protagonisticu, producent još uvijek traži idealnog partnera ovoj ljepotici, kako i sama Laura Carmine u videu kaže, "anđeoskog lica", koji će označiti povratak Thalijine nećakinje na Televisu nakon 11 godina i protagonističke uloge telenovele "Inocente de ti".

Za glavnu ulogu, na kasting su došli Brandon Peniche, Alfonso Dosal i Osvaldo Benavides, koji bi možda mogao i dobiti prvu protagonističku ulogu, nakon sjajno odrađenog posla u telenoveli "Vrtlog života", gdje je igrao brata protagonistice, a i na nedavnim dodjelama nagrada časopisa "TV y Novelas" trijumfirao je u kategoriji najboljeg sporednog glumca. U videu ispod donosimo isječke s kastinga, a nakon videa, najvažnije od onog što su izjavili glumci koji se pojavljuju na interviewu novinaru emisije "Hoy", Héctoru Várgasu.



Brandon Peniche: "Gledao sam 'Amor en Silencio', i nadam se da ću ostati. Jako želim tu ulogu, jer imam isto godina kao i on u vrijeme snimanja telenovele" - izjavio je zgodni glumac, misleći pritom na svojeg oca, Artura Penichea, koji je bio protagonist originala po kome će se raditi nadolazeća telenovela.
Alfonso Dosal: "Za ovakav tip kastinga, nikad ne možeš biti spreman. Dolaziš na set, prvo te oblače, zatim šminkaju i prave frizuru, a onda ti reknu: 'Ah, da, isto ćeš i glumiti' i onda dobiješ svoj tekst" - rekao je glumac, koji je nedavno ostvario specijalnu ulogu u "Boji strasti", glumivši Federica, psihički neuravnoteženoga brata glavnog lika.
Camila Sodi: "Osvalda Benavídesa poznajem već dugi niz godina i prijatelji smo, a kad si s nekim prijatelj, onda se i komotnije osjećaš. Nisam poznavala Alfonsa Dosala, čini mi se vrlo dobrim glumcem i jako dobrom osobom, i nadam se da će oni ostati" - zaključila je protagonistica "El lenguaje del Amór".
Lisset: "To je prava vježba - moći transformirati se u nekog sasvim drugog u jako kratkom vremenu" - izjavila je Lisset dodavši kako obožava profesionalne izazove. Inače, Lisset glumi i u "La sombra del Pasado", trenutnoj telenoveli u terminu nadolazeće Morenove produkcije.
Martha Julia: "Vrlo sam zadovoljna zbog povratka 10 mjeseci nakon poroda. Jako bih voljela ostati i to s ulogom koja mi se jako dopala" - optimistično je zaključila lijepa, 42-godišnja Martha, kojoj se tijekom posljednje telenovele, "Por siempre mi amór", već jako isticao trudnički trbuh, zbog čega su scenaristi ubacili i, dotad, neplaniranu trudnoću njezinome liku.
Laura Carmine: "Osjećala sam se vrlo ugodno s Camilom. S njom je bilo sve tako ugodno, iako sam je morala vrijeđati, omaložavati pa čak i gurati, što je zaista bilo vrlo teško zbog tog njezinog anđeoskog lica" - kazala je Carmine, koja nakon "Prkosne ljubavi" i "Oluje u srcu", traži svoju treću antagonističku ulogu na Televisi(s tim da je i protagonizirala/antagonizirala remake "Otimačice", koju je za Televisu snimao RTI).

Na kastingu se pojavila i Gloria Aura, koja je također u igri za istu ulogu kao i Carmine.  Iako ih ne vidimo u videu, također su se pojavili i Moisés Arízmendi, Sharis Cid, Andrea Torre, Juan Pablo Gil, José Pablo Minor, José Carlos Farrera, Mariano Palacios, Jorge Gallegos i Claudia Troyo. Premijera "El lenguaje del Amor" očekuje se krajem srpnja/početkom kolovoza.

1 komentar:

  1. Super je sve u vezi te serije od početka do kraja!Ja imam najapsolutnije povjerenje u tu seriju!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.