Promijenjen datum finala "Muchacha Italiana viene a casarse"


Televisa je odlučila promijeniti datum završetka svoje popodnevne "Muchacha Italiana viene a casarse". Naime, kako su nedavnom odlukom meksičkih vlasti parlamentarni izbori zakazani za nedjelju, 7. lipnja, Televisa se osjetila prisiljenom promijeniti datum završetka spomenute telenovele. No, umjesto da završi možda tjedan prije, ili petkom, telenovela će trajati još jedan tjedan duže, dakle - do 14. lipnja!

No, zanimljivo, premijera njezine nasljednice, "Amor de Barrio" neće se pomjerati sukladno s produžavanjem svoje prethodnice, nego će jedan tjedan, dakle između 7. i 14. lipnja, obadvije telenovele dijeliti jedan termin, tako da će se obje telenovele prikazivati po pola sata. Ovo je dosta rijedak, ali ne i prvi ovakav slučaj. Posljednji put ovo se dogodilo još 2012. godine, kada su termin od 19:15 h, nekoliko dana dijelile "La que no podía amar"("Zabranjena žena") i "Amor Bravío"("Prkosna ljubav"). Telenovelu "Muchacha Italiana viene a casarse" protagoniziraju José Ron i Livia Brito, a producira ju tvorac "Rebeldea" - Pedro Dámian.

Broj komentara: 8:

  1. Drago mi je zbog tog događaja oko serije #Muchacha_Italiana_viene_a_casarse!Barem će 1tjedan dulje trajati!A dosta je zanimljiva stvar oko te serije i njene nasljednice #Amor_de_barrio koje će se par dana čak jedna iza druge prikazivati,a baš je dobro da se to 2012. godine dogodilo i sa serijama #La_que_no_podia_amar i #Amor_bravio. Protagonisti su odlični,producent je odličan baš kao što je odlična i ta,spomenuta,njegova najpoznatija i najveća telenovela.Ja vjerujem dosta i u seriju #Muchacha_Italiana_viene_a_casarse i u seriju #Amor_de_barrio!

    OdgovoriIzbriši
  2. Na meksičko-španjolskoj wikipediji sam pročitala među popisom internacionalnih i nacionalnih televizija koje su je otkupile da juje otkupila #Hrt_1.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ova telenovela je odlicna... Meni najbolja trenutno od svih koje se prikazuju u Meksiku... A Livia Brito mi je jedna od najomiljenijih i najdrazih glumica... A isto tako Jose Ron mi je medu 3 najomiljenija glumca... Sve se lijepo poklopilo... Na Mas que telenovelas su napravili anketu da glasaju ljudi koja im je najbolja telenovela trenutno i MIVAC je uvjerljivo na prvom mjestu... Diana gdje si ti to nasla spanjolsko meksicku wikipediu... Di se to moze vidjeti? ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pustite wikipediju, tu svatko može napisati što hoće. Nema apsolutno nikakve naznake da bi ovo kod nas moglo krenuti.

      Izbriši
  4. Anonimni,slažem se s tobom.Dobro,pa baš super!Pa našla sam na onoj wikipediji na španjolskom jeziku!

    OdgovoriIzbriši
  5. Fan,ne može svatko,jer granice tko smije pisati o pojedinačnoj stvari na wikipediji ipak postoje!Kako nema naznake?Pa serija bi mogla biti u terminu od 12:25 umjesto serije #Rame_uz_rame.Isto tako,kad je #Boja_strasti tek počinjala,već se znalo koja će serija biti umjesto nje.A #Muchacha_Italiana_viene_a_casarse bi čak mogla biti i u terminu od 09:20 umjesto njemačke telenovele #Hanna_slušaj_svoje_srce.

    OdgovoriIzbriši
  6. Pazi sad,antonija,nema dugo da su taj podatak izbrisali.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.