Sylvia Pasquel potvrđena za "Antes muerta que Lichita"


Otkako je protagonisticom "Antes muerta que Lichita" potvrđena Maite Perroni, ne prestaje interes javnosti za ovom novom i originalnom televisinom telenovelom, koju će producirati Rosy Ocampo. Tako je i službeno potvrđeno još jedno ime, koje mediji već izvjesno vrijeme dovode u vezu s ovim projektom - Sylvia Pasquel. Ona će u telenoveli igrati majku Maite, a njezin lik zvat će se 'Elsa'. U videu ispod, uvijek simpatična i nasmijana veteranka iz svijeta telenovela, priča o svome liku:


Posljednji Pasquelin projekt-telenovela bila je i upravo posljednja telenovela producentice Ocampo, "Que pobres tan ricos"(Jaime Camil, Zuria Vega). "Antes muerta que Lichita" svoja snimanja službeno započinje 18. svibnja, dok se prva epizoda očekuje tijekom kolovoza, na Canal de las Estrellas.

Pasquel se sjećamo kao šašave 'Pilar' iz "Izvora"

3 komentara:

  1. evo samo da vas pohvalim kako ste mi najdrazi i najbolji portal svaka vam cast :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaao... :') Hvala Vam velika od srca!! :)))❤❤❤

      Izbriši
  2. Lik Pilar koji je Sylvia Pasquel glumila u "Izvor" mi je bio katastrofa,ta Pilar je bila užasno dosadna i naporna,najgori lik u cijeloj seriji,telenovela je bila odlična,radnja,glumci,lokacije,ali da su izbacili taj lik dosadne i naporne Pilar,serija bi bila još puno bolja

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.