Anahí ima novu pjesmu!


Svojedobno, ali u manjoj mjeri i sada, jedna od najvećih zvijezda latino-biznisa, glumica i pjevačica Anahí, ima novu pjesmu. Posvetila ju je svojim vjernim fanovima, koji i dalje slijede najpoznatiju članicu bivše skupine RBD, koja se pak prije koji tjedan udala za svoga zaručnika, inače guvernera meksičke savezne države Chíapas i vrlo jakog kandidata na predsjedničkim izborima koji očekuju Meksiko 2018. godine, Manuela Velasca, na "polu-privatnoj" ceremoniji upriličenoj u jednoj od katedrala u upravo spomenutom Chíapasu. 


Zanimljivo, vjenčanju nije prisustovao nitko od ostalih pet članova skupine, no mediji šuškaju da se veće slavlje, i to u glavnom gradu, tek očekuje. Pjesma inače nosi naziv "Están ahí", a već je u jednom navratu zauzela prvo mjesto brazilskog iTunesa, dok je u vrijeme pisanja ovog članka, pjesma kotirala upravo ovako na svjetskoj razini:

Están Ahí
#2 Brazil (-1)
#59 Španjolska (-25)
#76 Meksiko (-33)
*u zagradi se nalazi usporedba pozicija u posljednja 24 sata

Nema sumnje da iako se praktički povukla iz javnoga života, Anahí je i dalje jedna od najpoznatijih i najomiljenijih zvijezda Latinske Amerike, na čiji "puni" povratak širom otvorenih ruku čekaju mnogi.
Fotografija s vjenčanja

Pokreće Blogger.