Ipak Gómez-Fernández nakon Mejíe?

Producent Gómez-Fernández bivši je suprug glumice Jessice Coch, te sin velike meksičke televizijske zvijezde, nedavno preminulog Chespirita.
U popodnevnim satima jučerašnjeg dana, Flor Rubío, voditeljica radijske emisije posvećene događanjima na meksičkoj javnoj sceni, "Formula Espectacular", izjavila je da po završetku telenovele "Lo Imperdonable", termin neće preuzeti ni Nesma ni Castro, već producent Roberto Gómez-Fernández!

Osim toga, kao što vidite, kao vrlo izglednog protagonista novog Gómez-Fernándezova projekta, Flor Rubío navela je Ericka Elíasa, inače protagonista posljednje producentove telenovele, koju smo svojedobno mogli gledati na HRT-u, "Boja strasti". Inače, "Boja strasti" također predstavlja prvi samostalni projekt spomenutog producenta od raskida suradnje s Giselle González, koja je također već ostvarila svoj prvi samostalni projekt, telenovelu "Yo no creo en los Hombres".


Još uvijek nije poznata informacija o kojem projektu se točno radi, iako se izvjesno vrijeme šuškalo da je Gómez-Fernández bacio oko na španjolsku hit dramsku seriju, "Gran Hotel". Osim ove priče, također se spominje i nova priča bračnog para Blanco - Peña, koji je zaslužan za "Boju strasti". 

Spomenimo još da se opet počeo spominjati i povratak Carle Estrade u telenovele, no svako toliko koliko dođe vrijeme izmjenjivanja producenata u glavnom terminu njezino ime izniče kao gljive poslije kiše i to posljednjih već šest godina, i svaki put vrijeme je pokazalo da se radilo o netočnoj informaciji. Prema svemu sudeći, iste "sreće" bit ćemo i ovaj put.
Pokreće Blogger.