Patsy napušta "Lo Imperdonable"!


Meksička glumica Patsy prva je od navodno dosta žrtava, koje će pasti pod promjenama koje su pred televisinom telenovelom estelar, "Lo Imperdonable"! Lik majke(iako ne prave) Sergia Sendela(iako je svega par godina razlike među njima, dosta tipično za producenta), snima svoje posljednje scene, i kroz sljedeća dva tjedna, Patsy će snimiti scenu svoje smrti - rečeno je danas u televisinoj emisiji "Hoy". Iako nije poznat način na koji će se lik oprostiti od (malobrojne)publike, fanovi špekuliraju da će je ubiti upravo lik Grettell Valdéz, za koji je najavljena drastična promjena, kako look-a, tako i karaktera.

Inače, danas se opet pojavila vijest da "Lo Imperdonable" uskoro čeka sasvim drugi tijek priče, koja će započeti u onom trenutku kada "istekne" scenarij napisan od strane Ximene Suárez. Za novu, i javnosti nimalo poznatu priču koja je već napisana, zaduženi su Jesús Calzada i Ricardo Fiallega. Mejía je očito inspiriran slučajem "Lo que la vida me robó", čija se gledanost znatno popravila onda kada je istekao scenarij "Bodas de Odio", a Nesmini scenaristi, na čelu s Juan Carlosom Alcalom, napisali novu priču(Alejandro "mrtav", vremenski odmak od 7 godina, Montserrat udata za José Luisa...).

Osim izlaska Patsy, koji je kako vidimo i potvrđen, već izvjesno vrijeme šuška se da bi i Mar Contreras mogla napustiti radnju. Usput spomenimo da "Lo Imperdonable" opasno prijeti mijenjanje termina u SAD-u, na Univisionu. Mejíjina "Corazón Salvaje"(2009.) već je doživjela istu sudbinu, kada je bila "iščupana" iz glavnog termina(21 h) te poslana u podnevni termin(12 h), u koji Univision uskoro vraća "Pobjedu ljubavi"(Maite Perroni, William Levy), jedan od svojih posljednjih velikih uspjeha. Neki izvori idu u još veću krajnost, navodeći da bi "Lo Imperdonable" mogla završiti na Unimasu, Univisionovome sestrinskome kanalu, ali s mnogo manjom gledanošću.
Pokreće Blogger.