Svečano započela snimanja "A que no me dejas"



Nakon što su prije par dana krenula snimanja na lokacijama, telenovela "A que no me dejas" svečano je započela snimanja i na setovima. U tu svrhu, kako je to sasvim uobičajeno, slavljena je sveta misa. 
Telenovela će se snimati na televisinom setu broj 8, na kojem su se, između ostalih, snimale Morenove "U ime ljubavi" te "Quiero Amarte". Evo što je lijepa Camila Sodi, inače protagonistica ovog projekta od kojeg se mnogo očekuje, izjavila:
"Vrlo smo zadovoljni, započelo je vrlo lijepo. Odlično je biti u dobrom ambijentu, jer odmah sve ima i dobru harmoniju. Osim toga, veliki je izazov ova nova priča, koju su neki već vidjeli, a u koju bi se nove generacije mogle zaljubiti".


Na pitanje "kakav je odnos glumaca koji utjelovljuju protagoniste", Osvaldo Benavides, protagonist prve etape, izjavio je sljedeće:
"Vrlo loš, mrzimo se, nismo se poznavali, naša djeca mrze se međusobno. Ma sve suprotno od toga, poznajemo se već godinama, naša djeca igraju se zajedno, imamo vrlo lijep odnos, pa stoga je sve vrlo zabavnije".
Oboje protagonista priznali su da nisu vidjeli prvu verziju, "Amor en Silencio". Sodi je dodala da joj je vrlo drago što se vraća na meksičke male ekrane, a Benavides je priznao da je nervozan jer se ipak radi o njegovoj prvoj protagonističkoj ulozi. Osim njih, slavlju svete mise prisustovali su Alejandra Barros, Alfredo Adame, Lisset, Cecilia Gabriela, Laura Carmine i dr.

Alejandra Barros će biti psihopatkinja, lik koji je prema kritičarima jedna od najboljih negativki iz telenovela ikad.



Pokreće Blogger.