Tko je nova "Simplemente María"?

Tko je nasljednica Victorije Ruffo?
Već pred kraj prošle godine, producent Ignacio Sada Madero, putem svoga računa na Twitteru, najavio je da će njegova nova telenovela, obrada hita "Simplemente María", na Canal de las Estrellas doći u listopadu 2015. godine. Nakon što se prvotno spominjala Irán Castillo, zatim Maite Perroni, koju je producent htio, ali koja je otišla u drugi projekt("Antes muerta que Lichita"), sada imamo četiri glavne kandidatkinje, ali među njima nije Irán. To su:
  • Adriana Louvier
  • Ariadne Díaz
  • Claudia Álvarez i
  • Danna García
Kako smo već u uvodu napisali, telenovela se, više-manje, očekuje krajem ove ili početkom sljedeće godine. Remake "Simplemente María" ići će u popodnevnom terminu, u kome je trenutno "Muchacha italiana viene a casarse", a po njenom završetku, za nešto manje od mjesec dana, ulazi "Amor de Barrio", producenta Roberta Hernándeza. Za mušku glavnu ulogu spominju se Gabriel Soto i David Zepeda.

Broj komentara: 7:

  1. ja navijam za Danna García

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja za Claudiu Alvarez super mi je bila u hasta el fin del mundo iako ne bi imala ništa protiv da bude Danna ili Adriana samo neka ne bude Ariadne Diaz nju ne volim

    OdgovoriIzbriši
  3. Ariadne Diaz je meni omiljena glumica ali mislim da je vrijeme da se Danna García vrati

    OdgovoriIzbriši
  4. Navijam za Claudiu Alvarez :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja ne bih imala ništa protiv, ali ona izgleda premlado za drugu etapu serije, u kojoj treba imati odraslog sina, a na kraju, ako se ne varam, čak dobije i unuka... :( Tako da mislim da bi objektivno Danna bila najbolji izbor.

      Izbriši
  5. Ajoj onda nek' dobije danna...ali mi se claudia bas nekako pokazala i nadam se da ce biti projekata za nju. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Baš super da #Ignacio_Sada_Madero radi tu verziju serije i jedva čekam da dođe na #Canal_de_las_Estrellas i taj famozni 10. mjesec!Nije bitno jer #Iran_Castillo nije više u utrci za glavnu ulogu niti je bitno što #Maite_Perroni nije dobila glavnu ulogu,koju je producent htio,ali koja je otišla u drugi projekt (#Antes_muerta_que_Lichita),dobro je da producent sada u rezervi ima 4 glumice unatoč tome što nije među njima Iran.Od njih 4 najbolje bi bilo da glavnu ulogu dobije #Ariadne_Diaz ili #Danna_Garcia jer njih dvije najviše od svih 4 fizički i karakterno sliču Victoriji Ruffo,iako su i #Adriana_Louvier i #Claudia_Alvarez dobre.Jedva čekam da telenovela dođe u tom vremenskom razdoblju.Remakeov termin je izuzetno odličan,pogotovo jer će biti u terminu u kojem je današnja #Muchacha_italiana_viene_a_casarse i zato jer će biti zamjena od zamjene, #Amor_de_barrio,od trenutne serije,koja ima očito dosta odličnog producenta:Roberta Hernandeza koji je producirao izuzetno odličnu telenovelu #Heridas_de_amor.Za mušku glavnu ulogu bi bilo najbolje da je dobije i jedan ili drugi.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.